Şimdi Ara

Star Wars Jedi: Fallen Order Türkçe Yama Apex Çeviriye Devredildi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
394
Cevap
39
Favori
17.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yamanın daha önceki sürümlerini kullanıp oyun dosyalarını doğrulatmadıysanız hata bundan kaynaklı olabilir. Oyun dosyalarını doğrulatıp tekrar deneyin. Tekrar denerken yamayla aynı ada sahip bir ".pak" dosyası olup olmadığına dikkat edin. Var ise buradan bana yazın düzenlerim ona göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baaburcan

Hocam, tahmini yamanın tam surumu ne zaman tamamlanir eger uzayacaksa cevrilen kisimlarida guncel olarak paylasmayi dusunuyor musunuz?
    Veritabanı, taktik rehberi, stormtrooper konuşmaları ve gemide tekrar eden diyaloglar kaldı. Bunlar ne zaman biter bilmiyorum. Veritabanı ve taktik rehberini tamamladıktan sonra tekrar paylaşacağım. Veritabanında satır sayısı problemine takılıyorum o zorluyor beni bir de stormtrooper diyalogları. Binlerce satır stormtrooper konuşmaları yazmışlar sırf bunlar yer kaplıyor. Bu yüzden ne zaman biter yama tarih veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Yardım gerekirse lütfen çekinmeyin hocam. Elinize sağlık.
    Çeviri anlamında ve bazı star wars terimleri hakkında yardımcı olursanız çok iyi olur. Birkaç yerde sormak istediğim şey var ama Star Wars külliyatına hakim birini bulmak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayLord51

Oyunu indirdim şimdi türkçe yama bitti mi ana senaryo falan neler kaldı şimdi kursam ana senaryoyu bitirecek şekilde çevrildi mi son durum nedir ?
    Yan unsurlarını merak etmiyorsan ana senaryoyu anlayacak şekilde oyunu bitirebilirsin.
  • jepalion kullanıcısına yanıt
    Seve seve yardımcı olurum hocam. Bana pm den de buradan da yazabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jepalion

Veritabanı, taktik rehberi, stormtrooper konuşmaları ve gemide tekrar eden diyaloglar kaldı. Bunlar ne zaman biter bilmiyorum. Veritabanı ve taktik rehberini tamamladıktan sonra tekrar paylaşacağım. Veritabanında satır sayısı problemine takılıyorum o zorluyor beni bir de stormtrooper diyalogları. Binlerce satır stormtrooper konuşmaları yazmışlar sırf bunlar yer kaplıyor. Bu yüzden ne zaman biter yama tarih veremiyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam en önemlisi veritabanı aslında. Ben oyunu ingilizce bitirdim ama stormtrooperların kendi aralarında konusmalarının çogunda altyazı çıkmıyor diye hatırlıyorum. Veya arka plan altyazıları kapalı ayarı varsa ben kapatmış olabılırım oyunu sildiğim için bakamıyorum. Bu nedenle sadece veritabanı, taktik ve gemi konusmalarını çevirmeniz bence yeterli trooperların konusmaları ile hiç uğraşmayın.

• Aynen öyle yapmayı düşünüyorum. Zaten askerler genelde "yakaladım seni", "buraya gel" , "kaçma" tarzı şeyler söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 24 Aralık 2019; 21:22:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jepalion

Yamanın daha önceki sürümlerini kullanıp oyun dosyalarını doğrulatmadıysanız hata bundan kaynaklı olabilir. Oyun dosyalarını doğrulatıp tekrar deneyin. Tekrar denerken yamayla aynı ada sahip bir ".pak" dosyası olup olmadığına dikkat edin. Var ise buradan bana yazın düzenlerim ona göre.
    doğrulatmak derken? repair mi oluyor o dediğiniz?

ben şöyle yaptım.

baya önceki yama sürümü vardı. onları sildim repair yaptım. 20.12.2019 tarihli yamayı yükledim.
    şu an yama dosyaları silinmemiş halde repair yapıyorum. dediğiniz doğrulama bu olabilir diye.

ekleme: tamamen gitti yama. o da olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makarnacı321 -- 24 Aralık 2019; 23:51:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makarnacı321

doğrulatmak derken? repair mi oluyor o dediğiniz?

ben şöyle yaptım.

baya önceki yama sürümü vardı. onları sildim repair yaptım. 20.12.2019 tarihli yamayı yükledim.
    şu an yama dosyaları silinmemiş halde repair yapıyorum. dediğiniz doğrulama bu olabilir diye.

ekleme: tamamen gitti yama. o da olmadı.

Alıntıları Göster
    Ben de Origin sürümünü kullanıyorum ve sorun göremiyorum. Bu yüzden de yardımcı olmakta zorlanıyorum.
  • Şu oyunu oynarken harita'da kaybolan tek ben miyim arkadaşlar? kanser oldum yemin ediyorum,yardım edermisiniz kaybolmamak için
  • Oyunun genel problemlerinden bir tanesi o zaten benide çok ayar ediyor o durum,kestirme yolları falan keşfetmen lazım yoksa boş boş dolanıp duruyosun
  • yama 1.02 versiyonunda çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

Oyunun genel problemlerinden bir tanesi o zaten benide çok ayar ediyor o durum,kestirme yolları falan keşfetmen lazım yoksa boş boş dolanıp duruyosun
    Bu bir problem değil açıkcası souls serisinden aşina değilseniz garip gelebilir ama keşfetmek üzerine dayalı olmasını sağlıyor bu sistem ve benimde çok hoşuma gidiyor her yeri didik didik edip neyin nereye çıktığını kestirmeniz aklınızda tutmanız lazım ben her yere girip ezberledim nerdeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Bu bir problem değil açıkcası souls serisinden aşina değilseniz garip gelebilir ama keşfetmek üzerine dayalı olmasını sağlıyor bu sistem ve benimde çok hoşuma gidiyor her yeri didik didik edip neyin nereye çıktığını kestirmeniz aklınızda tutmanız lazım ben her yere girip ezberledim nerdeyse

Alıntıları Göster
    Souls serisi sevmediğim bir tür o yüzden hiç bulaşmadım o seriyiye.Bu oyunda da oradan esinlenmeler var biliyorum fakat en azında şu meditasyon yaptığımız yerlere seçenek olarak çabuk geçme adına teleport özelliği falan ekleselerdi,isteyen keşif ederek,isteyen direk geçerdi

• Oyunu arkadaşın yamasıyla bitirdim. Ufak tefek yazım hataları, bazı kısımlar ve kendisinin de belirttiği gibi çevrilmeyen yerler dışında bir sorunla karşılaşmadım. Sadece ana hikayeyi oynamak isteyenler yama yeterince yeterli durumda.

Oyunu oynamaya üşenip film gibi izlemek isteyenler bu videoya bakabilirler. Elinize sağlık.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• jepalion kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık kardeşim çok teşekkürler.
  • Hocam teşekkür ederiz. Eline emeğine sağlık.
  • arkadaşlar oyunu orijinal olmayıp ta bu yamayı kuran var mı varsa da oyundan atma sorunu yaşıyormsunuz?
  • brokenwings kullanıcısına yanıt
    Ben uzun süredir oynuyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • brokenwings kullanıcısına yanıt
    Ben de dediğiniz şekilde oynuyorum. Henüz başlardayım herhangi bir sorun olmadı şu ana kadar. Yamayı yapan arkadaşa tekrar teşekkürler bu arada değerli emekleri için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.