Şimdi Ara

Star Wars Jedi: Fallen Order Türkçe Yama Apex Çeviriye Devredildi (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
39
Favori
17.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam nicki Marchisio olan arkadaşta vardı oyun fakat kendisini bulamadım, silmiş herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jepalion

Stroomperlar(askerler) konuşmalarının hikayeye etki etmediğini düşündüğüm kısımları hariç geri kalan kısımlarının tamamının çevrildiği bir versiyonu gelecek.
    askerlere gerek yok hocam zaten ama yaratık gezegen bilgileri vs tam olsa çok guzel olur. tahmini süresi var mı acaba?
  • yeni versiyon ne zaman gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

askerlere gerek yok hocam zaten ama yaratık gezegen bilgileri vs tam olsa çok guzel olur. tahmini süresi var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Bu ay pek ilgilenemedim yamayla ama şubatın sonunda askerler hariç kalan kısımlar tamamlanmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortoZorto

yeni versiyon ne zaman gelir
    Link gitmişti düzelttim.
  • quote:

Link gitmişti düzelttim.

Alıntıları Göster
    Full sürüm ne zaman çıkar tahmini ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: alix1058

Full sürüm ne zaman çıkar tahmini ???

Alıntıları Göster
    Şubatın sonuna doğru
  • quote:

Bu ay pek ilgilenemedim yamayla ama şubatın sonunda askerler hariç kalan kısımlar tamamlanmış olur.

Alıntıları Göster
    hocam bu karakter açıklamaları falan hepsini mi çeviriceksiniz o zaman full yama olmuş olacak. Ben en iyisi tamamlanmasını bekliyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

hocam bu karakter açıklamaları falan hepsini mi çeviriceksiniz o zaman full yama olmuş olacak. Ben en iyisi tamamlanmasını bekliyeyim.

Alıntıları Göster
    Evet, hepsini çevireceğim.
  • quote:

Şubatın sonuna doğru

Alıntıları Göster
    güç seninle olsun skywalker, beklemedeyiz.
  • teşekkürler
  • Yama kurulumunda exe yok, virüs yok. Teşekkür ederim. Kolay gelsin. Yamaya kurulum adı altında bir dünya trojen vs. ekleyen çıkabiliyor.Bu konuda sizi tebrik ederim. Tabii her çeviri yapan için geçerli değil, örneğin : remember me oyunun, exe'siz türkçe yamasını arıyorum.
  • Yama her sürümle çalışıyor mu arkadaşlar?
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Son update ile beraber galiba oyunun seslerinde bir sıkıntı oluyor. Tam da emin değilim ama.
  • Emeğinize sağlık öncelikle, yamayı yakın bir zaman diliminde tamamlamayı düşünüyor musunuz ? Oynamak için %100 olmasını bekleyenlerdenim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falperpara

Emeğinize sağlık öncelikle, yamayı yakın bir zaman diliminde tamamlamayı düşünüyor musunuz ? Oynamak için %100 olmasını bekleyenlerdenim teşekkürler.
    Teşekkürler öncelikle. Bu ayın sonunda bitirmeyi ummuştum ama oyun içinde bir sorun oldu yamadan kaynaklı. Bazı sinematiklerde sesler gidiyor. Bu çözüldüğünde tamamlanmış halini paylaşacağım.
  • quote:

Teşekkürler öncelikle. Bu ayın sonunda bitirmeyi ummuştum ama oyun içinde bir sorun oldu yamadan kaynaklı. Bazı sinematiklerde sesler gidiyor. Bu çözüldüğünde tamamlanmış halini paylaşacağım.

Alıntıları Göster
    kolay gelsin, sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Maalesef origin access sürem dolduğu için oyunun orijinal dosyalarına erişemiyorum. Oyunun dosyalarını düzenlemem için orijinal oyuna sahip birisinin benimle iletişime geçmesine ihtiyacım var. Orijinal sürüme sahip birileri özelden benimle iletişime geçerse sevinirim.
  • jepalion kullanıcısına yanıt
    Umarım bir an önce biri yardımcı olur. Açıkçası access almak için bende yamayı bekliyorum. Kolay gelsin.
  • Falperpara kullanıcısına yanıt
    Access'i nereden alacaksınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.