Şimdi Ara

Star Wars Jedi: Fallen Order Türkçe Yama Apex Çeviriye Devredildi (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
39
Favori
17.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben oyunu torrentten indirip oynuyordum sizin Türkçe yamanız ile birlikte. Herhangi bir sorun yoktu fakat oyunda belli bir yere gelince (%50'den sonrasına) oyun kapandı direk. Ve açılmıyor. Yamayı sildim ama oyun yine de açılmıyor.

Not: Arkadaşım türkçe yamasız aynı torrentten sıkıntısız bir şekilde oyunu bitirdi. Yani oynadığım torrentte bir sorun yok, sanırım Türkçe yama ile çakıştı.
  • son yama dosyasını attıktan sonra oyunum bozuldu crackli kullanıyordum
  • Wednesday 13 kullanıcısına yanıt
    hocam bugun bendede acılmadı oyun, internette biraz araştırdım. pcyi yeniden başlatıp pcnin tarihini 2019 içinde herhangi bir tarihe ayarlarsam sorunun couzlcegını yazmıslar denedim ve gercekten oldu sizde deneyin isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan0058

hocam bugun bendede acılmadı oyun, internette biraz araştırdım. pcyi yeniden başlatıp pcnin tarihini 2019 içinde herhangi bir tarihe ayarlarsam sorunun couzlcegını yazmıslar denedim ve gercekten oldu sizde deneyin isterseniz
    teşekkürler deniyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wednesday 13

Merhaba ben oyunu torrentten indirip oynuyordum sizin Türkçe yamanız ile birlikte. Herhangi bir sorun yoktu fakat oyunda belli bir yere gelince (%50'den sonrasına) oyun kapandı direk. Ve açılmıyor. Yamayı sildim ama oyun yine de açılmıyor.

Not: Arkadaşım türkçe yamasız aynı torrentten sıkıntısız bir şekilde oyunu bitirdi. Yani oynadığım torrentte bir sorun yok, sanırım Türkçe yama ile çakıştı.
    Yama orijinal oyun dosyalarını değiştirmez. Bu yüzden yamadan kaynaklı bir sorun olduğunu düşündüğünüzde silmeniz halinde oyunun çalışması gerekir. Sorununuz başka bir hatadan kaynaklıdır muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayside

son yama dosyasını attıktan sonra oyunum bozuldu crackli kullanıyordum
    Sorununuz artık kürekli versiyonun çalışmamasından kaynaklı. Yama orijinal oyun dosyalarını değiştirmez ya da silmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 2 Ocak 2020; 2:27:17 >
  • Oyunu açılmayıp oyuna giremeyenler için çözüm tarihi 27 Aralık 2019 yapın (yani geriye dönük yıl) açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu açamayanlar için burdakini yaptım oldu .
    Boş İnsanyoutube
    STAR WARS - JEDİ FALLEN ORDER PC AÇILMAMA SORUNU KESİN ÇÖZÜM 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=hrdK6-3WDW0&t=5s
  • Valla oyunu çalışmıyor diye silmiştim fakat tarih olayı gerçekten çalışıyor.

Teşekkürler.
  • Malüm sürüm kullananlar artık tarihi geri almanıza gerek yok oyun açılıyor
  • alix1058 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl oldu anlatabilirmisin ?
  • ana hikayede de İngilizce yerler var bu normal mi ya da ben yanlış yükleme falan mı yaptım bazı yerler Türkçe ama önemli bazı kısımlar İngilizce kalmış..
  • gelişme var mı tam sürüm için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

ana hikayede de İngilizce yerler var bu normal mi ya da ben yanlış yükleme falan mı yaptım bazı yerler Türkçe ama önemli bazı kısımlar İngilizce kalmış..
    Ana hikayede İngilizce bir yer kalmadı.
  • Stroomperlar(askerler) konuşmalarının hikayeye etki etmediğini düşündüğüm kısımları hariç geri kalan kısımlarının tamamının çevrildiği bir versiyonu gelecek.
  • bazen askerlerin ve karakterlerin sesi çıkmıyor
  • RoyalAbjar R kullanıcısına yanıt
    jepalion kullanıcısına yanıt
    evet yama seslendirmede bug oluşturuyor. çok sık başıma geldi, hatta sinematik tadında konuşmalarda, karakterlerin sesleri
    tamamen kayboldu, sadece ortamdaki gürültüler duyuldu.. yamayı kaldırınca problem ortadan kalktı gibi görünüyor.( fakat önceden sorun yaşadıgım kısımları tekrar oynamadım. o kısımlar düzeldimi bilmiyuorum. sadece yeni sorunlarlar karşılaşmadım.) [oyunun orjinal sürümü kullanıyorum]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 26 Ocak 2020; 13:54:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

Nasıl oldu anlatabilirmisin ?
    Her hangi bir şey yapmadım oyunu tıkladım açıldı
  • Hata Veriyor Yamayı İndiremiyorum kaldırılmış Ne zaman koyulur tekrar
  • Orijinal (Steam) sürümüne sahip olan varsa özelden iletişime geçebilir mi benimle?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.