Şimdi Ara

Star Wars Jedi: Fallen Order Türkçe Yama Apex Çeviriye Devredildi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
39
Favori
17.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jepalion

Arkadaşların belirttiği atlamış olduğum bir kısım vardı. O kısmı da ekleyip güncelledim arkadaşlar.
    Full versiyonu tahmini ne zamana biter hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jepalion

Arkadaşların belirttiği atlamış olduğum bir kısım vardı. O kısmı da ekleyip güncelledim arkadaşlar.
    Öncelikle emeğin için çok çok teşekkürler oyunun menu ayarlarında ingilizce kalan yerler var oralara bir düzenleme olacak mı acaba ?
  • Elinize sağlık. Kısa sürede %100 olması dileğiyle.
  • Kolay gelsin. Bu oyunu oynamadan önce Star Wars'ın herhangi bir oyun serisini oynamamız lazım mı? Oyun hikayesi tamamen diğer oyunlarından bağımsız mı?
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Yeni bir seri. Oyundan ziyade filmlerle ilgisi var uzaktan. Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith(2005) ile Star Wars: Episode IV - A New Hope(1977) arasındaki bir zaman dilimini işliyor.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Oyunlar senden sorulur.
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Oyundan ziyade film serisinin hayranıyım. Oyunu ise daha oynayamadım. Belki Origin Access olayı Steam'e gelirde faydalanırız bizde.
  • Verilen emek için teşekkürler, ellerin dert görmesin kardeşim.
  • benim işeme cok yaradi bagı yerler ingilizceydi amaolsun oyunu bittirmemde konuyu anlama sebep oldu sagladi kendisine cok tsk ederim
  • Bu kadar kısa surede Sıngle playerı cevırdıgın ıcın, ayrıca bır ucret talep etmedıgın ıcın cok tesekkur ederım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 7 Aralık 2019; 15:47:39 >
  • Emekleriniz ve yama için çok teşekkürler. Bence Nightsisters gibi isimler orjinal halinde bırakılırsa daha iyi olabilirdi. Tabiki özel isim olarak geçmiyor fakat gecenin kızkardeşleri de biraz değişik geliyor :) Tekrar tekrar teşekkürler yama için.
  • Ellerinize sağlık. Oyuna tam anlamıyla bağlanmamıza çok yardımcı oldunuz.
  • xbox ultimate game pass ile pc de oynayacağım yama sıkıntısız çalışıyor mu bilgi verebilir misiniz?
  • brokenwings kullanıcısına yanıt
    Xbox game pass sisteminde bu oyun var mı ki? Ayrıyeten bildiğim kadarıyla xbox game pass pc ile indirilen oyunlara mod-yama kurulamıyor.
  • emeği geçnlere çokkk teşekkürlerimi sunuyorum en azından biraz olsun seneryoyu anlamış olacağız gayet hızlı çevirip ücretsiz paylaştığın için bir teşekkür biz faydalananlar için bir borçtur tekrardan çokkk teşekkürler
    Gamepass te oyun yok ki nasıl oynayacaksın. origin access premier de var oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

Gamepass te oyun yok ki nasıl oynayacaksın. origin access premier de var oyun.
    gördüm gibi yanılmışım o zaman saolun
    Öyle bir şey olsa yıkarlar orayı yıkarlar.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Yıkarlar mı "Yıkarlar" mı?
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Faruk Eczanesi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.