Şimdi Ara

Star wars kaç bölüm......... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakin Skywalker ilk 3 bölümde ANAKİN SKYWALKER'dır.....
    Episode 3'ün sonunda Sith Lord ona "Darth Vader" ismini veriyor ve o Darth Vader oluyor... Cahillerle uğraşmak çok zor ya....

Yani gücün karanlık tarafına son bölümün son sahnesinde geçiyor... Daha önce Darth Vader değil.... Yine bilip bilmeden konuştun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 24 Haziran 2005, 15:54:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Anakin Skywalker ilk 3 bölümde ANAKİN SKYWALKER'dır.....
    Episode 3'ün sonunda Sith Lord ona "Darth Vader" ismini veriyor ve o Darth Vader oluyor... Cahillerle uğraşmak çok zor ya....

Yani gücün karanlık tarafına son bölümün son sahnesinde geçiyor... Daha önce Darth Vader değil.... Yine bilip bilmeden konuştun...

Yani sana göre Anakin 3.bölümün sonunda birden gücün karanlık tarafına geçiyor öylemi?Peki episode 2'de Tuscan raider'leri parçalara bölerken gücün aydınlık tarafında mıydı?Ya 3 bölümün başında silahsız Kont Dooko'nu kafasını koparırken?
    İlk üç bölümde Anakin'i Darth Vader olmaya iten sebepler anlatılıyor.Dediğin gibi cahillerle uğraşmak çok zor.

• Evet gücün karanlık tarafı ile karşılaşıyor, fakat Darth Vader değil.... Anakin Skywalker olarak gücün karanlık tarafı ile karşılaşıyor.....
  • Star Wars filmlerinin atmosferi Darth Vader sayesinde o kadar ilgi çekici oldu... O karanlık ve siyah kıyafeti, kaskı ve özellikle de ürpertici ama o kadar da güçlü sesiyle.... Ve bu karakter yeni Episode 1-2-3'de yok ve bu eksiklik fazlasıyla hissediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 24 Haziran 2005, 16:50:46 >
  • Episode 1 konusunda haklısın.Çocukların ilgisini ve parasını çekebilmek amacıyla çok hafifletilmiş bir filmdi.(şimdi allmovie.com'a baktım 400 milyon$ üzeri gişe yapmış sadece amerikada).Ama Episode 2 ve 3 (özellikle 3) oldukça iyi ve karanlık filmler.
  • Benim anlamadığım o galaksilerde teknoloji o kadar gelişmiş, ama Darth Vader'a bozuk polis telsizinin mikrofonunu takmışlar. Adam 4-5-6 da astımı varmış gibi konuşuyor. Tamam daha sağlam karizma oluyo da saçma işte..
  • Bende olayı çözdüm sonunda 4-5-6 sonrada 1-2-3 geliyor tamam ..... ama olay 1-2-3 sonra 4-5-6 olarak gelişyor filmde ve 4-5-6 daha eski çekim bir film olduğu için tuhaf olmuş.....örneğin eposide 3 yani son bölümde (sinemada olan) usta yoda çok bilge ve kuvvetli gözüküyor ama devamı olan bölüm4 de (yani eski versiyonu) usta yoda bir ormanda ve kafayı yemiş gibi geldi bana ..... neyse sonuçta olayı çözdük sağolun millet....
  • sayenizde bi sürü şey ögrendım thanks...

hemen alıp izlicem 4-5-6 yı...
  • (bütün yazılanları okumadım belki biri yazmıştır.)

Star wars 9 bölümdür. 1970 li yıllarda çekilenler serinin 4-5-6 ıncı filmleri. yeni çekilenlerde 1-2-3. lucas abimin asla çekmeyeceğini söylediği 7-8-9. bölümlerde Luc Skywalker abim (yanlış yazmış olabilirim) karanlık tarafa geçip imparator oluyor ve hikayemiz kötülerin zaferi ile bitiyor.
  • @Bethesta

Yazılarını okudum bu konuda hayli bilgilisin

Starwars serisi kesinlikle izlenmesi gereken bi baş yapıttır.ben daha yeni bir fanatiği olsamda strws'un bir çok bilgiye sahibim.

Benim favori adamım anakin.Gerçekten adam tam karizma idi

Darth Vader olduğundan itibaren bana biraz test düştü eleman ama sonlarda topladı biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~ÃNÃKİÑ §KYW@LKE®~ -- 25 Haziran 2005, 0:33:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: silent scream

(bütün yazılanları okumadım belki biri yazmıştır.)

Star wars 9 bölümdür. 1970 li yıllarda çekilenler serinin 4-5-6 ıncı filmleri. yeni çekilenlerde 1-2-3. lucas abimin asla çekmeyeceğini söylediği 7-8-9. bölümlerde Luc Skywalker abim (yanlış yazmış olabilirim) karanlık tarafa geçip imparator oluyor ve hikayemiz kötülerin zaferi ile bitiyor.

kötülermı kazanıyo
  • quote:

yanlış görmediysem kimse yazmamış yukarıda

ilk defa senden duydum
    bunu öğrendiğim iyi oldu
    teşekkürler

galiba luc=luke olucak

• quote:

Böyle bişeyin olduğunuı zannetmiyorum işin cıvıhı çıkar
  • arkaadaşlar ben araştırdım star vorsun 2 grupta oluşuyo bu iki bolüm toplam 6 filim ediyor.bu iki bolümün adını bilmiyorum ama 6 bolum olduğundan eminimbazı arkadaşlar 9 bolum demiş. üzülmesin ler ama biraz saçmalamışlaarkadaşlarımı üzdüysem şimdiden ozur dilerim

• 4-5-6 trilogy adı altında satılıyor... ondan sonrada eposide1-2-3 var ama 3 zaten yeni göstermdeydi 3 ün de dvd si çıkınca 1-2-3 birlikte satarlar....en son çekilen bölümler eposide1-2-3 olmasına rağmen bu bölümler olayların başlangıcını anlatmaktadır daha sonrada film 4-5-6 ıncı bölümlerde son bulur...örneğin dart vader son bölümde (bölüm 6) ölmektedir.....
  • quote:

George Lucas ilk filmin başarısından sonra 9 filmden oluşan bir dizi yapıcağını açıklamış fakat daha sonra 6'da karar kılmış.Paraya ihtiyacı olursa 7,8 ve 9uncu bölümleride yapar bence.
  • Sonraki bölümlerin film değil de tv dizisi şeklinde olabiliceği de söyleniyor..
  • tahminim bebeklerin maceraları olacak leia ve luke nin maceraları
  • quote:

Orjinalden alıntı: denoo

tahminim bebeklerin maceraları olacak leia ve luke nin maceraları

tebrik ediyorum, bu tahminin 1977 yılında tutmuştu zaten..
  • Yuh ya elinin altında internet var bu çağda star wars kaç bölüm diye konu açıon garip...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.