Şimdi Ara

Star wars kaç bölüm......... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: antiochos

Yuh ya elinin altında internet var bu çağda star wars kaç bölüm diye konu açıon garip...

YANI......

AMA ILK DEFA DUYDUM BENDE 6 BOLUMDEN OLUSTUGUNU
    E OLSUN ARTIK OKADAR YILLARIN FILMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Yuh ya elinin altında internet var bu çağda star wars kaç bölüm diye konu açıon garip...

Ben sinema bölümü olduğu için bilen vardır diye açtım bu konuyu .....alt tarafı bir soru sorduk .....sen araştırıp haber ver bana internette ok
  • bende bu topicte örendım 6 bölüm oldugunu..
  • Ya anlamıyorum, nasıl bu topicte duydunuz 6 bölüm olduğunu.... Episode 1'den önce hiç Star Wars diye bişey duymadınız mı? Veya bu forumun yaş ortalaması iyice ilkokul çağına geriledi........
  • ne alaka..

belki takip etmiyoruz senın kadar...
  • MERAK ETTİĞİNİZbir çok şeyiwww.starwars.com sitesinden bulabilrsiniz.orda herşey var.
    üyede olabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: denoo

tahminim bebeklerin maceraları olacak leia ve luke nin maceraları

bak sen ne kadar zekisin seeen 4-5-6 çekilcek die bekliyen insanlar bile var yaa çekileli 30 sene oluyo millet daha hevesli hey allam ya topic açmaya değmez google da star wars yaz 538294576023786583270856 tane site çıkıcaktır karşına
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Ya anlamıyorum, nasıl bu topicte duydunuz 6 bölüm olduğunu.... Episode 1'den önce hiç Star Wars diye bişey duymadınız mı? Veya bu forumun yaş ortalaması iyice ilkokul çağına geriledi........

kurdugun su cumleden senin dusunce yapinin ilkokuldan sonra hic gelismedigi anlasiliyor
    sinemayla ilgilenmek allahin emri mi?hadi sinemayla ilgileniyorum 30 yil once cekilmis filmleri bilmek zorunda miyim?insanlari kucumseyerek hic bir yere varamazsin arkadasim

diger bir konuda su: arkadaslar burasi sinema topici isteyen herkes sinemayla ilgili istedigi soruyu sorabilir
    ha istemiyorsan cevap vermezsin ama saygi duymak zorundasin
  • 6 bölüm.ilk üçleme son üçleme.
  • selam arkadaşlar konuyla alakasız biliyorum yaklaşık 200 dvd ve divk karışık filmim var divx:1 dvd:2 ytl ilgilenenler liste için tufanenator@gmail.com
  • DISC ONE – STAR WARS: EPISODE I THE PHANTOM MENACE
    Audio Commentary with George Lucas, Rick McCallum, Ben Burtt, Rob Coleman, John Knoll, Dennis Muren and Scott Squires
    Audio Commentary from Archival Interviews with Cast and Crew
    DISC TWO – STAR WARS: EPISODE II ATTACK OF THE CLONES
    Audio Commentary with George Lucas, Rick McCallum, Ben Burtt, Rob Coleman, Pablo Helman, John Knoll and Ben Snow
    DISC THREE – STAR WARS: EPISODE III REVENGE OF THE SITH
    Audio Commentary with George Lucas, Rick McCallum, Rob Coleman, John Knoll and Roger Guyett
    DISC FOUR – STAR WARS: EPISODE IV A NEW HOPE
    Audio Commentary with George Lucas, Carrie Fisher, Ben Burtt and Dennis Muren
    DISC FIVE – STAR WARS: EPISODE V THE EMPIRE STRIKES BACK
    Audio Commentary with George Lucas, Irvin Kershner, Carrie Fisher, Ben Burtt and Dennis Muren
    DISC SIX – STAR WARS: EPISODE VI RETURN OF THE JEDI

• quote:

Orijinalden alıntı: stonesthrow

DISC ONE – STAR WARS: EPISODE I THE PHANTOM MENACE
    Audio Commentary with George Lucas, Rick McCallum, Ben Burtt, Rob Coleman, John Knoll, Dennis Muren and Scott Squires
    DISC TWO – STAR WARS: EPISODE II ATTACK OF THE CLONES
    Audio Commentary with George Lucas, Rick McCallum, Ben Burtt, Rob Coleman, Pablo Helman, John Knoll and Ben Snow
    DISC THREE – STAR WARS: EPISODE III REVENGE OF THE SITH
    Audio Commentary with George Lucas, Rick McCallum, Rob Coleman, John Knoll and Roger Guyett
    DISC FOUR – STAR WARS: EPISODE IV A NEW HOPE
    DISC FIVE – STAR WARS: EPISODE V THE EMPIRE STRIKES BACK
    Audio Commentary with George Lucas, Irvin Kershner, Carrie Fisher, Ben Burtt and Dennis Muren
    DISC SIX – STAR WARS: EPISODE VI RETURN OF THE JEDI

Biraz gec değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9 yillik hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.