Arkadaşlar bazı yerlerde 3 bazı yerlerde 6 bölüm diye duydum hatta 4-5-6 yı gördüm ..... Tam olarak doğrusunu bilen varsa söyleyebilir mi kaç bölüm ....Çünkü full serisini almak istiyorum.....
orjınal star wars 3 bölüm benım bildigim.. yan sanayı uzay flimlerıde vardır işte...
yan sanayi değil ya gözümle gördüm resmen ıv-v-vı vardı ı-ıı-ııı yokmuş adamda...acaba 3 bölüm içinde ayrılıyormu....
6 tane yaa
Altı bölüm.
peki bazı yerler 3 bölüm olarak satıyor .... eposide1-2 ve enson da 3 çıkmadımı.... nasıl oluyor şimdi 6 bölüm
quote:
Orjinalden alıntı: SHADOWWW
peki bazı yerler 3 bölüm olarak satıyor .... eposide1-2 ve enson da 3 çıkmadımı.... nasıl oluyor şimdi 6 bölüm
ilk once 6 - 5 - 4 cikti simdi 1 - 2 -3 tersten gidiyor yani.
Adamlar 1-2-3 çekmeden önce 6-5-4 mü çekti yani buda mantıklı değil ki .....
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
quote:
İnanmıyosan imdb'ye bak.
ilk star wars hangı yıl verilmiş ya?
benım haberım yok 6 bölüm oldugundan
ok herkese teşekkürler şimdi almaya gidicem adam akşama getirecekti
george lucas'ın nedeni 1,2 ve 3. filmleri çekmek için yeterli teknolojinin bulunmaması bu yüzden 4-5-6-1-2-3 diye gidiyor bölümler gerçek hikaye iyi sona doğru giderken sinemadaki sıra kötü sona gidiyor
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
quote:
evet oyle 6 -5 -4 muydu 4-5-6 miydi kafam karisti
bendede gelecege dönüş serisi var..
bıkmadan paso isliyom
bende star wars serisi var ama 4. film sinema çekimiymiş insan ilk bölümleri izleyince şok oluyo keşke diğer bölümler de bu zamanda çekilseydi diye düşündürüyo bence 3. bölüm harika olnuş sinema ortamında hele süperdi
4 - 5 - 6 daha bir orjinal geliyor bana, 1-2-3'den. Ya da Darth Vader, Han Solo, Chewbecca gibi efsaneler var diye benim hoşuma gidiyor, bilmiyorum. Gerçi Chewbecca azcık 3. bölümde de çıkmıştı. Digitally Remasterd versiyonları seyrederseniz 4,5,6'nın daha bi güzel olur.
Bu arada bir de Clone Wars diye 26 bölümlük çizgi film var. Mace Windu'nun Gravieus'u nasıl episode 3 deki hale getirdiğini görmek için bile izlenir. Gayet eğlenceli. episode 2-3 arası bir yerde geçiyor bu çizgi film.
Çizgi film bi harika..., Star wars hayranlarının izlemesini öneririm.. klon savaşlarını anlatıyor.... Özellikle diğer JEDİ şövalyelerini izleme şansını elde ediyorsunuz. Torentini çok kolay bulabilirsiniz...Bende var...