Şimdi Ara

Star Wars KOTOR Confilct with Disc Error Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden belirteyim forumda yeni sayılırım konu nereye açılacağını bilmiyorum :)

Şimdi sorun şu ben kutulu olarak almıştım bu oyunu, bir kere bitirdim hatta. Şimdi tekrardan oyunu yüklediğimde update yaptıktan sonra oyuna başla yazısına tıkladığımda Ebon Hawk'ın resmi çıkıyor sonra bi sorun veriyor (conflict with disc emulator) neyse onu düzelttim falan tr yamayı kurdum oyuna girip oynadım save yapıp kapattım. Sonra tekrar açtığımda oyunu yine başlangıçta aynı hatayı verdi update dedim yaptı (daha doğrusu kontrol etti doğrumu diye) oyunu açtım save dosyaları yok. Yine ilerdim ilerledim kapatınca tekrar aynı sorun oldu. Bende oyunu (malesef) korsan indirdim. Oyunu kurdum, oyuna başladım bu seferde oyundan atmaya başladı ikide bir (win7). Bir sürü kürek falan indirdim uyumluluk falan yok işe yamadı, driverlar falan da hep güncel. Bana bi yardım edin Allah aşkına. Kafayı yiyeceğim artık

conflict with disc emulator HATASINI çözdüm ama şimdi de oyundan atııyor yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapulcuTR -- 27 Kasım 2014; 13:37:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.