Şimdi Ara

Starbucks kodu ile yapı kredi müşterisi olanlara 1300tl Starbucks harcaması hediye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek bir ürün için mi 1300 TL iade yapılıyor yoksa toplam 1300 TL harcamaya iade yapıyor mu bilemedim.Öyle ise toplam 1300 TL'lik iki, üç termos alacağım.Deneyen ve bilen varsa bizi de bilgilendirirse sevinirim.

Starbucks kodu ile yapı kredi müşterisi olanlara 1300tl Starbucks harcaması hediye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 29 Mayıs 2024; 15:13:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• "Kampanya kapsamında yalnızca seçili ürünler satın alınabilecektir ve tek bir ürün alışverişi için geçerlidir. Karşılığında karta iade edilecek maksimum tutar 1.300 TL olacaktır."

• den kullanıcısına yanıt
    seçili ürünlerin listesi var mı hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şeyi merak ediyorum

• secili ürün cookieStarbucks kodu ile yapı kredi müşterisi olanlara 1300tl Starbucks harcaması hediye.. 

Maalesef göremedim öyle bir liste. Bir de müşterinin ne aldığını nereden nasıl tespit edecekler onu da anlamadım ki. Gerçi yapamazlar ama hadi diyelim mobil uygulama üzerinden alınan ürünü bir şekilde tespit ettiler ama mağazadan alınıp parası ödenen ürünün ne olduğunu World nereden bilecek.

Bir de arkadaş deneyen varsa söylesin demiş ama zaten kampanya 31 Mayıs tarihinde bitecek puanlar 7 Hazirana kadar yüklenecek diyor. Yani kim şimdiden diyebilir ki şunu aldım puan geldi bunu aldım puan gelmedi diye. Kumar gibi bir şey ya tutarsa.

Kampanya şartlarının olduğu linki paylaşıyorum. Arzu eden baksın fikrini söylesin. Ben kampanyayı daha önce görmüştüm ama zaten sıcak fırsatlar olup da Yapı Kredi ile hiç işi olmamış pek fazla kişi yoktur diye düşündüğüm için üzerinde durmamıştım.

Starbucks kodu ile yapı kredi müşterisi olanlara 1300tl Starbucks harcaması hediye..www.starbucks.com.tr
    Starbucks® Termosun Yapıkredi'den 🥤🌍
    https://www.starbucks.com.tr/content/dc73f861-9114-ef11-a82c-6045bd9edb83

• Algida gibi ilk zamanlar bonkör olurmu acaba. Yoksa dandik ürünler yada özel yapılan ürünleremi yaparlar bu kampanyayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herhangi bir ürün

1300'e kadar

tek ürün

Değmez mahmut yaz ortalarına nakit paralı (puanlı) kampanya vs yaparsa o zaman üye olursun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.