Şimdi Ara

Starbucksda Ders Çalışıcam Ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pek gitmiyorum haliyle nasıl olduğunu pek bilmiyorum. 1)internet var mı? 2) 3-4 saat oturabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birader il halk kutuphanelerinde 7/24 oturabilirsin unilerde olanda nette var.

Ders calisirken cool olmana gerek yok.

• İki sorunada cevabım evet.
  • Cool olmakla alakası yok 1. Var 2. Su bile içsen kimse bişey demez

Not:2. Madde şubeden şubeye değişebilir

• İnternet var 7 saat de oturabilirsin ama kütüphanede sessiz ortam ile çalışmak varken kafede çalışmak neden?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet var, işini görürsün ama bir şey indiremezsin büyük ihtimalle. Arada bir şeyler aldığın sürece istediğin kadar oturursun sıkıntı olmaz
  • kahveyle birlikte kalemin kitaplarin fotografini cekecek ama olur mu kutuphane hic

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Ders Çalışmak
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios

İnternet var, işini görürsün ama bir şey indiremezsin büyük ihtimalle. Arada bir şeyler aldığın sürece istediğin kadar oturursun sıkıntı olmaz

Min.kahve fiyatı ne kadar? Ve en ucuz kek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay cool vay

• Kahve kokusu mayistirir deneme bile

• Geometri çalışrken diye fotoğraf çekip

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Çok emin değilim, çünkü müdavimi değilim bende, ama tahminimce kahve 6-7 kek de 7-8 arası falandır.
  • orda ders çalışırsan Beykenti kazanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Doktor ReisBey

Birader il halk kutuphanelerinde 7/24 oturabilirsin unilerde olanda nette var.

Ders calisirken cool olmana gerek yok.

Boş boş konuşma yakında olsa giderim heralde

• Ya bişey sorcam,bu devletin kütüphaneleri pazar günleri açık mı

• Yine starbucks konusuna kıskanç fakirler doluşmuş. Ulan pahalı bir yer de degil niye fakirler bu kadar kin besliyor bu mekana anlamıyorum. Adamlar küçücük bir yerden çıkıp her yerde 38529235 tane olan kahve dükkanlarına sadece hizmet eklemiş. Milletin alıp gidecegi yer degil tüm gün oturabilecegi ev gibi bir mekan yapmış adamların tek yaptıgı senin dandik esnafının 5 dakika önün boş kalsa pis bakışlar atarak yeni birşeyler aldırma stratejisinin tersini yapmak. Türk usulleriyle yönetilen mekana allahın her günü gitmesine ragmen mekan bos olmasına ragmen "bir soda içip saatlerce oturuyorsun" denilip kovulan arkadaşım oldu böyle hayvanların mekanlarına gidip bir kahveye starbucksdakinin iki katını verenlere ses etmiyonuz. Neyse kıyafet dükkanına giren herkesin kıçına bir eleman taktırılan dünyadaki tek ülkeden ne bekliyonuz barzo patronların satış stratejisi müşteriyi rahatsız etmek, müşteri de bunu hak ediyor baksana insanların ucuz oldugu icin gittigi kafeye "zenginler kendini bi bok sanmak icin gidiyor" diyor ben starbucksa gitmekle övünen 1 kişi görmedim ama starbucksa hiç gitmemiş ve hunharca söven 50 adam gördüm aşağılık kompleksli bebeler sizi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

Yine starbucks konusuna kıskanç fakirler doluşmuş. Ulan pahalı bir yer de degil niye fakirler bu kadar kin besliyor bu mekana anlamıyorum. Adamlar küçücük bir yerden çıkıp her yerde 38529235 tane olan kahve dükkanlarına sadece hizmet eklemiş. Milletin alıp gidecegi yer degil tüm gün oturabilecegi ev gibi bir mekan yapmış adamların tek yaptıgı senin dandik esnafının 5 dakika önün boş kalsa pis bakışlar atarak yeni birşeyler aldırma stratejisinin tersini yapmak. Türk usulleriyle yönetilen mekana allahın her günü gitmesine ragmen mekan bos olmasına ragmen "bir soda içip saatlerce oturuyorsun" denilip kovulan arkadaşım oldu böyle hayvanların mekanlarına gidip bir kahveye starbucksdakinin iki katını verenlere ses etmiyonuz. Neyse kıyafet dükkanına giren herkesin kıçına bir eleman taktırılan dünyadaki tek ülkeden ne bekliyonuz barzo patronların satış stratejisi müşteriyi rahatsız etmek, müşteri de bunu hak ediyor baksana insanların ucuz oldugu icin gittigi kafeye "zenginler kendini bi bok sanmak icin gidiyor" diyor ben starbucksa gitmekle övünen 1 kişi görmedim ama starbucksa hiç gitmemiş ve hunharca söven 50 adam gördüm aşağılık kompleksli bebeler sizi :D

Katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Starbucks fakir yeri oldu iphone'da eskiden havaliydi ama starbucksa asgari ucretlide gidiyor zengin havali biyer degil yani

• Hiç gitmedim şu Starbucks'a

Bir gün gidip hiçbir şey almadan oturucam bakalım acaba bir şey diyorlar mı
  • 2 biraya bi pubda 6 saat ders çalıştım..orda da sorun olmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.