Şimdi Ara

starcraft2 çalışma yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten starcraft2 indirdim uptade kini crack ıni herşeyini yaptm fakat oyunun simgesine tıkladığımda şu uyarıyı alıyorum your starcracft2 installıon is corroct would you like to repair tool now diye bir yazı geliyor ekrana ve oyuna giremiyorum sizce bu sorunu nasıl halledebilirm
    bu arada uyarıyı google çeviriden çevirdim anlamı sizin starcraft2 yüklemeniz hatalıtır onarılmasını istiyormusunuz diyor ve 1900mb bir şey internetten indiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ı am vengeance -- 19 Ağustos 2011; 2:28:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ı am vengeance

arkadaşlar internetten starcraft2 indirdim uptade kini crack ıni herşeyini yaptm fakat oyunun simgesine tıkladığımda şu uyarıyı alıyorum your starcracft2 installıon is corroct would you like to repair tool now diye bir yazı geliyor ekrana ve oyuna giremiyorum sizce bu sorunu nasıl halledebilirm
    bu arada uyarıyı google çeviriden çevirdim anlamı sizin starcraft2 yüklemeniz hatalıtır onarılmasını istiyormusunuz diyor ve 1900mb bir şey internetten indiriyor

oyunu sil yeniden yukle

• onarılmasınımı istiyorsunuz? o zaman gidiniz ve bir key alınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.