Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.740
Cevap
108
Favori
172.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumun ikinci el kısmında satan mevcut şuan. İleride daha da artacaktır ilanlar. Tabii bir Yatırım Tavsiyesi Değildir.Starfield [Ana Konu] Ben Steam bakiyemi kullanarak aldığım için şuanlık düşünmüyorum gibi.

• Oyun çıkmadan bu kodları kullanırsak ön sipariş sayılıyor değil mi?

• İndirme boyutu 125GB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 Ağustos Çarşamba ön indirmeye açılacak konsol ve PC için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen öyle o kadar eleştiriyorum yerden yere vuruyorum bethesdayı ama bir şekilde oynatıyor rpg oyunlarını, büyük ihtimalle bir örneği olmadığı için, misal fallout oyun şöyle ruhsuz şöyle hatalı vs. ama kim bilir kaç kere bitirimişimdir serilerini.

• Çevremde genelde hep 'bundan iyi oyun,olmaz', 'en iyi oyun geliyor', '30 yıl oynarım' gibi yorumları duyunca forumda benim gibi bu kadar hype olmayanları görmek sevindirdi. Bir arkadaşın dediği gibi kötü olsa bile oynayan olacaktır. Fallout 76 çıktıktan bir süre sonra 2 euro'ya satmaya başladılar, gamepad alana vermeye başladılar, pre-order hediyelerini yanlış yolladılar, oyunu satın alanların ev adreslerini internete sızdırdılar yine hala oynayanı var. Ben de Fallout 4'ü pek beğenmedim, düzgün bir aksiyon oyunu ama vasat bir RPG'ydi onu bile saatlerce oynadım.

Zaten düzgün ya da zevkli bir oyun olacağına şüphe yok ama sırf işin arkasında Bethesda var diye 100 üzerinden 80'lik bir oyunsa 90'lık gibi abartanlar olacaktır. Bir de her yeni bir şey duyurulduğu zaman ilk defa bir oyun çıkmadan tanıtımları izleyen biri gibi tepki veren arkadaşlar beni şaşırtıyor. Bu adam zamanında X oyunun 350 sonu var, görevler random generate olacak ama inanılmaz anlamlı olacak gibi hala gerçekleşmeyen yalanlar atan bir adam.

Oyun tanımı doğal olarak reklam orada söylemiyorlar ama gezegene indiğimiz zaman bir araç, motor gibi bir şey yok. Sadece jetpack olacakmış yani bu o 30000 gezegende base dışında çok araştıracak bir şey olmadığını gösteriyor. Onun dışında tanıtımda bile bazı karakterlerin yüz animasyonları baya çağ dışı gözüküyordu, aksiyon kısmıysa gerçekten sıradan duruyordu. Genel olarak grafiklerde, tarzı iyi olsa bile çok başarılı gelmedi. Gayet yeterli duruyor ama Bethesda gibi bir firmadan gelen yeni RPG deyince insan her şeyin en iyisini bekliyor.

Tabi bende böyle diyorum ama gamepass olmasına rağmen pre-order ettim ve çıkınca kesin oynayacağım ama sebebi biraz Bethesda etkisi gibi geliyor. Aynı Cyberpunk'da olduğu gibi arkasında ünlü bir firma ve reklam kampanyası olmasa 'işte böyle bir oyun var iyi duruyor'dan öteye gidemezdi. Şimdi evrenin en iyi oyunu geliyor gibi tepkiler alıyor.

• Oyunlara yıllarını vermiş kimse bu işlerin reklam koktuğunu bilir bin gezegen olacak hepsi dolu olacak şu olacak bu olacak bunlar safsata ortalama, iyi bir oyun olsun oynarken bizi sıkmasın,hikaye bizi sürüklesin yeterli oyunların aşırıya kaçmasına gerçekçilik adı altında pazarlamasıni sevmiyorum adı oyun ötesi olunca sıkıcılık giriyor işin içine bunun bir çok örneğini gördük şurada 1 ay gibi bir süre kaldı ertelenme ihtimali de yok bakalım

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

100 gezegende hayat var dendi zaten diğer gezegenler birbirinin aynısı boş mekanlar olur..

• Premium çaktım.Starfield [Ana Konu] Bunu muhtemelen Anonymous grubu çevirir. Bunu çevirene kadar o sırada Baldur's Gate 3 ve Cyberpunk 2077 var araya sokacağım. Çeviri tahminim yıl sonunu bulur. O sıra bir de Stalker 2 hakikaten aralık gibi çıkarsa var ya üüff.Starfield [Ana Konu] 

• ön yükleme yapmak için çok erken, zaten bir amacı da yok. daha önce defalarca ön yükleme yaptım, oyun çıkınca oyun kadar day 1 patch geldiği için tekrar indirme yapıyor.

• Fallout dan hallice bir oyun bekliyorum ve çabuk unutulacak gibi geliyor.

• Yıldız tarlası erken erişim 1 eylüle geliyor.

• Bu çıkana kadar savaş tarlasındayım beklerim.

• Benim merak ettiğim; gezegenlere gerçek zamanlı iniş ve kalkış yapabilecek miyiz? Bunu hiç göstermediler.

• sorceress kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum böyle bir şey yapacaklarını. Bethesda skyrimde en ufak bir kapıda bile loading ekranı koyuyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ara sahne olacağı söylenmişti diye hatırlıyorum no man sky tarzı iniş kalkış yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mike4peace kullanıcısına yanıt
    Eğer uzay boşluğundan atmosfere giremiyorsak bu çok büyük bir eksi. O övdükleri ışıklandırmaları o anlarda deneyimlemeyi çok isterim bir astronomi düşkünü olarak.

Uzay simülasyonu değil uzayda geçen fallout sonuçta.

Fallout 3+NV+4 ün toplamından daha fazla büyük yerleşke olsun tamam ki fazlasıyla vardır zaten mis.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

premium un standart a göre avantajları var mıdır

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

Var diye aldik ama.Starfield [Ana Konu] Dlc cikar illa ki. Skyrim ve Fallout 5 icin cikmisti. Gerci onceki iki Fallout oyunu icin de cikmisti. Buna da illa ek paket yaparlar diye dusunuyorum. Fiyat farki da atla deve degil almisken premium alinir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.