Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.740
Cevap
107
Favori
172.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

işte ne gibi avantajı var ki 400 tl fazla verelim diye sordum

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

Dlc işte. Fallout 4 için Automatron, Wasteland Workshop, Far Harbor, Contraptions Workshop, Vault-Tec Workshop ve Nuka-World isimlerinde dlcler çıktı. Skyrim için hakeza üç dört tane dlc çıktı biri vampirli bir şeydi süresi de uzundu. Buna da dlc çıkar Bethesda seviyor dlc işini. Ha çıkmaz, çıksa da gemi tasarımı gibi kozmetik şeyler çıkar onun riski sana kalmış.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

dlc mutlaka çıkar ama dlc ler bir süre sonra indirime giriyor

bu durumda tek DLC için değmez ama 2-3 DLC için değer

premium çıkacak bütün DLC ler ücretsiz anlamı çıkar mı burdan

Valla dlclerin cikisina kadar bir dlc premiumun su anki fiyatina gelebilir. 400 lira icin riske deger bana kalirsa. Cyberpunk 2077 iyi bir ornek. Oyunu 125 liraya aldim dlcsi 400 lira. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

mantıklı :)

Premium sadece bir adet hikaye dlcsi içeriyor. Çok daha fazlası gelecektir ve premiuma dahil olmayacaktır muhtemelen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Preload 9 ağustos denmişti henüz gelen bir şey yok

• gamerxir kullanıcısına yanıt
    Gamepass’e açılmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çıktığı gün muhtemelen gamepass çökecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun gamepass’e geldiği halde herkes satın almaktan bahsediyor. Benim kaçırdığım bir detay mı var acaba? Gamepass’te varken neden alıyorsunuz?

• mhasal kullanıcısına yanıt
    Satın alanlar çoğunlukla premium edition alanlar. Normalde 6 sinda cikiyor Eylül'ün ama premium alanlara 1 inde erken erişim var. Ayrıca neden alınmasın hocam 🙂 Böyle devasa bir RPG oyunu muhakkak herkesin kütüphanesinde olmalı bence de. Hadi çıkışında alamadın bari indirimde alınmalı. Bethesda oyunu bu. Nice modlar, tr dil desteği vs gelir. Yıllarca oynanacak oyun.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Oyunun tüm dosyalarını indirmiyor 27 mb indiriyor gerçek önyükleme için hazırlık gibi

ben şahsen mültiplayer mod u çıkar diye alıyorum

Böyle bir oyunda multiyi geçtim o dünyada tek başıma olduğumu daha iyi hissetmek için steam bile açmak istemezdim korsan bu açıdan cazip geliyor. 

Hocam Skyrim’i yıllardır bıkmadan usanmadan oynamış biri olarak bu oyun balon çıkmazsa evladiyelik olacak. Arşivimizde bulunsun

Yok haklısınız hocam o açıdan. Ben de almak isterim ama gamepass’e gelenleri şimdilik koydum kenara çünkü;

EA FC 24, Assassin’s Creed Mirage, Prince of Persia The Lost Crown, Alan Wake II, Lords of the Fallen, Mortal Kombat 1, Spider-Man 2, Baldur’s Gate 3 aldım bu 2-3 aylık dönemde ki ben aldıktan sonra bir çoğu zam da yedi o yüzden kardayım diyorum kendime.

Daha COD MWIII alacağım ek olarak da o yüzden Starfield, Payday 3 ve Lies of P’yi de gamepass veriyor olması en azından teselli oldu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 15 Ağustos 2023; 9:15:30 >

Valla hocam 3 yıllık gamepass üyeliğim olmasa pek gamepass almazdım, sırf fiyat uygunluğu ve indie ve başka AAA yapımlar için aldım , 3 yıl sonra gamepass im bittiğinde bir daha alır mıyım sanmıyorum. Şimdi pc fiyatı aylık 80 tl ama bu seneye ne kadar olur meçhul.

Hocam sen zaten alacağını almışsın saydığın oyunlar Servet değerinde boşver Starfield Gamepassten oynamak senin için daha mantıklı

Tabi tabi hocam bu arada mortal kombat 1 ve baldur’s gate 3 dışındakiler kardeşlikle ps’ye aldım. Ea fc ve cod hariç oynadıktan sonra aldığım fiyatın biraz altına ps5 primary haklarını satacağımı düşünürsek çok da sorun değil.

Ama starfield için eğer fiyat artmazsa ve gerçekten bahsettikleri kadar detaylı bir oyun yapıldıysa steam’den de oyunu alırım çıkışı sonrası

• zaten oyun bitene kadar tek başımızayız da sonra tekrar aynı hikaye sıkar...Yıllar önce bu oyunun atası sayılabilecek freelancer ı birkaç kez oynamıştım ,sonra mecbur mod la multi oynadık.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.