Starfield [Ana Konu] (10. sayfa)
-
-
Konu ekran kartı firmalarının kendi cihazlarına optimizasyon yapmaması değil; oyun firmalarının belirli serideki kartlar için oyunlarını 'optimize' ediyorum diyip onu da başaramaması. Listeci DH dehaları konuyu derin devlet meselelerine çevirmek istiyor galiba.
Ayrıca hangi oyunda DLSS yok diye tepki olmuş? Bir sürü oyun var DLSS koymayan. Aha mesela hemen dibimizde RE serileri. DLSS/i sallamıyor adamlar, hiç de DLSS yok tepkisi görmedim. Hatta ne tesadüfse DLSS'e sırtını dayamayan firmaların DLSS/siz oyunları cidden çok daha optimizeli şöyle düşününce
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Haziran 2023; 0:28:39 > -
Gerçekten nedir bu dlss yok muhabbeti ya bir çok oyunda dlss mevcut değil ve hiçte olay olmuyor. Neden dlss eklememeleri tepki çekecekmiş. Sosyal medyada millet boş yapacak konu arıyor cidden. Hocam sende objektif insan arıyorsun şu forumda hep denk geliyorum ama burası türkiye insanların para verip aldıkları şey sorgusuz sualsiz en hatasız, ilelebet en doğru olandır para verip aldığı ürünü zerre kadar eleştiren olmaz
-
Arkadaşlar 16 GB RAM ve Rx6600 kullanıyorum. Uzun süre sistem güncelleyemeyeceğim bu oyunun optimizasyon özürlü çıkma ihtimali var bu yüzden Steam’den satın almak istemiyorum. Oyun uzun soluklu bir oyun olacağı için Gamepass’ten oynamak mantıklı mı? Yıllarca Gamepass’te kalacak mı bu oyun bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun Microsoft'un, Game Pass Microsoft'un büyük ihtimal yıllarca kalır ama ben steamden aldım oyunu.
Hem mod desteği çok daha rahat olur hem de olası bir skyrim ömürlü oyun çıkarsa çok daha rahat ederim diye düşünerek steamden çektim oyunu.
-
Optimizasyonu ne diyorsun hocam sence rx6600 16 gb RAM r5 3600 le 1080p hatrı sayılır bir görsellik oynatır mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç bir fikrim yok, Ne desem yalan olur.
Yakın zamanda oyunun zamlanacağı belli, Game Pass ile deneyin sıkıntı yaşamazsanız steamden alın derim ama işte o zamanda büyük ihtimal bu fiyatlarda olmayacak.
-
Hayatımda hiçbir oyundan bu kadar patlayacak vibe'ı almamıştım.
Umuyorum yanılırım.
-
Şu oyunda Türkçe dil desteği olma ihtimali nedir? Sizce dibalo 4 teki gibi bir surpzile karşılaşma imkanımız var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtiyar.gamer -- 30 Haziran 2023; 10:44:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çevirisi yapılacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çeviri ekipleri imdadımıza yetisiyorlar sağolsunlar ama
Resmi Türkçe dil desteği olsa keşke
.çok daha güzel olurdu.
Film Replikleriyoutubeihtiyar bu aralar seni tartaklayan oldu mu #organizeişlerhttps://www.youtube.com/watch?v=5lNvSaLqIbY
-
Bethesda oyunlarinin en dandigi bile patlamiyor (bkz: Fallout 76) yerden yere vuruldu ama hala daha stabil 30-40k oyuncusu var pc + konsol olarak. Starfield'in patlama olasiligi benim kendi gorusumle yuzde 0.
Oyunda bayagi bug olacak bu kesin, bethesda oyunu soncta ama bu adamlarin oyunlarinda en zevkli seylerden biri bug olayi zaten. Patlama olayi olursa bir tek performanstan dolayi olur, onda da millet lowa alir yine oynar diger oyunlar gibi oynanmiyo maxda refund diyecegini sanmiyorum. Bi cekicilik var bu adamlarin oyununda oynatiyor her turlu ve dediklerine gore icerik olarak bayagi zengin, modlar vs derken alir basini gider. Kisacasi patlayacagino dusunmuyorum, bethesda'nin patlamis hicbir oyunu olmadi, tabi her seyin 1 ilki vardir ama ben su anlik sanmiyorum
Zamlanır korkusuyla önsiparişi geçtim premium sürümü.
-
Merhaba. Ben 2016'dan geçen yıla kadar oyun oynamayı bırakmıştım. 2016'da en son Fallout 4'ü oynamıştım ve bayılmıştım. Ondan önce Skyrim'e zaten bayılıyordum. Kısacası Bethesda oyunlarına bayılıyorum. Starfield duyurulduğundan beri uzay temalı oyunlar ilgimi çekmese de Bethesda oyunu olduğu için inanılmaz heyecanlıydım. Sırf bu oyunu oynayabilmek için geçen sene yeni nesil konsol aldım fakat ne yazık ki ben exclusive oyunlarından dolayı PlayStation almıştım. Starfield'ın PS'e gelmeyecek olması çok üzdü. Elimde başka oyun oynayabileceğim cihaz yok. Sizce bu oyun bir noktada PS'e gelir mi? Fanboy falan değilim bu arada, lütfen tartışma olmasın. Benim PS'i tercih etme sebebim The Last of Us, God of War, Horizon gibi exclusive oyunlarını oynamak istememdi. PS fanı falan değilim yani.
-
PS ye gelmeyecek hiçbir zaman.
Bence bu oyun için yapılacak en iyi şey rx6700 yada rx6700xt ekran kartlı bir sistem kurmak.
Teşekkürler yanıtınız için. Öyle bir bütçem yok maalesef. Geforce Now ile oynamayı denerim olmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ps excleri bitirir bir tane xbox alırsınız oldu bitti :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X