Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.734
Cevap
108
Favori
171.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikler açısından hangisi daha iyi, star citizen mi starfield mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemil-mustafa kullanıcısına yanıt
    GamerZbeatyoutube
    GERÇEK Mİ OYUN MU? Star Citizen vs Starfield hangisi daha iyi?
    https://www.youtube.com/watch?v=GfItbDIQGGY&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starfield [Ana Konu]TerakJKyoutube
    He did it, he said the line! #starfield
    https://www.youtube.com/watch?v=zeLfMuX9ksw

Starfield [Ana Konu]  Skyrim yıllarında bir dağın altındaki mağaradan girip dağın zirvesine çıktığımda aşşadaki geldiğim mağarayı görünce hey be nerden nereye geldim diyordum, aynısını şimdi gezegenlerde diyeceğim sanırım Starfield [Ana Konu]  ... 10 yıldır falan bir oyuna bu kadar heyecanlanmamıştım gerçekten, sabırsızlıkla bekliyorum Starfield'ı. Açık dünya oyunlarına yön veren Bethesda artık ''açık gezegenler'' etiketini çıkarırsa şaşırmam. Yanılmıyorsam ilk dlc yide Bethesda çıkartmıştı oyun sektöründe.

Oyunun hikayesini de merak ediyorum, bir artefactın peşindeyiz anladığım kadarıyla, oyunun ana hikayesi uzayda yaşayan başka esrarengiz ırklara, uzaylılara falan bağlanıyorsa rüyalarımdaki oyun bu olabilir. Arrival filmindeki gibi insanların zaman, akıl ve bilim kavramlarının dışında farklı boyutlarda olan esrarengiz ırklarla bağlantılı olmasını çok isterdim. Diğer oyunlardaki gibi basit, insana benzeyen, insan gibi düşünüp konuşan uzaylılar olacaksa hiç olmasın çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 20 Haziran 2023; 18:20:34 >

• Oyun ps5 exclusive olsun diye imza kampanyası başlatmış biri.

Bizde bu oyun için konsol, donanım alan varmı yabancı kaynaklarda görüyorumda hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Haziran 2023; 0:16:44 >

• Todd Howard, Starfield ile ilgili yeni detaylar paylaştı.

• Gezegenlerin %10'ununda yaşam olacak.

• Gezegenler birden fazla biyoma sahip olabilecek.

• Kara araçları olmayacak, jetpack kullanılacak.

• Yola ekiple devam etme zorunluluğu olmayacak.

• Ekipteki 4 kişi ile ilişki yaşanabilecek.

• Balıkçılık olmayacak.

Kara araçlarının olmayacağı üzdü. Kocaman gezegenlerde sadece jetpackle gezmek zorunda kalacağız. Bine yakın gezegen olacağı söylenmişti yaklaşık 100 gezegende yaşam olacağı anlamına geliyor bu da. Muhtemelen hikaye'den ilerlemek isteyenler sadece yaşam olan gezegenlere giderek bitirebilecek. Benim gibi en ufak detayı bile keşfetmeyi sevenler için yaşam sayısı az geldi.

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

Kara araçlarının olmaması hem tuhaf hem saçma, bir sürü soru işareti şimdi bu.

Yaşam olmayacak gezegenlerde farklı canlılar bile olmayacaksa sırf kum, taş göreceksek daha da tuhaf. Atıyorum 995. gezegene gittiğimde bitmemiş oyun gibi boş bir alanda gezeceksem üzülerek söverim. Ha tabii yıllarca, belki de on yıllarca içerik getirerek sağabilirler bu gezegenleri o ayrı.

• 100 gezegende çok fazla aslında iyi iş.

• Eksikleri modcular tamamlar bence sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu düşünürsek Bethesda'nın oyunu 10 yıldır geliştirmesine bile gerek yoktu hocam, oyunu tasarlayıp gezegenleri oluşturup piyasaya sürseler modder/lar gene doldurur oyunu. Starfield [Ana Konu]  Bir gezegen komple sabah akşam seksilen hedonist haylazlarla, diğer gezegen RDR2 den çıkmış atlarla filan dolu olur. Ha gene olacak tabii kaçmaz Starfield [Ana Konu]  Ama hiç bir mod profesyonel ellerden çıkmış gibi orijinal olmuyor. Mesela illaki araç modu çıkacaktır fakat acemi işi olur ve oyunun sistemine uymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 22 Haziran 2023; 23:26:37 >
  • Gezegene uygun giyisi yoksa hasta oluyormuşuz.

tgm komutu çalışmaz umarım bazen yoldan sapıyor insan.

• Playstation ın starfieldı ps exclusive yapmaya çalıştığını anlayınca zenimaxı satın almış microsoft vay vay vay.

• Ne çirkef bir şey çıktı Playstation'da be. Bütün playstation oyunlarının hayranıyım yıllardır ama şu son yıllarda çok soğudum bu heriflerden. Ne ağlak tiplermiş...

• Sony'nin bu cazgır yönünü görünce iyiki konsolu satmışim diyorum ne ağladıniz be kardeşim yıllardır exclusive diye diye hava bastınız adamlar belki de oyun tarihinin en büyük oyununu yaptılar ağlamaya başladınız tebrik etmeyi bilin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun AMD sponsorluğunda geliyor.

• Starfield [Ana Konu]Görkem Yavuztwitter
    “Konsol exclusive bitti, Epic Games exclusive bitti şimdi de bunlar başladı amk. AMD para veriyor oyunlardan DLSS'i çıkarıyorlar, o sikko FSR'a muhtaç kalıyoruz. Kendi çapımdaki boykot listesine ekliyorum bu tarz hareketleri.”
    https://twitter.com/gorkemyavz/status/1673712905055870976?s=20

kötü optimizasyon is coming

Son dönemde "AMD" sponsorluğunda çıkan bir çok oyun berbat ötesi optimizasyon ile geldi.

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt

Dead Island 2'de sponsor var mı bilmiyorum ama oyunda ''DLSS'' yok. Ve AMD fidelityfx'i açmadan bile DLSS ile reklam yapmış, DLSS açıkken bile zorla 4K'da akıcı oynayabildiğim oyunlardan kat kat iyi optimizasyonu var.

• 20 oyundan bir tanesini sorunsuz oynamanıza sevindim hocam.

• Amd olması çok iyi ray tracing yüzünden çok daha önemli grafik detayları kısılmayacak ikincisi multithreaded destekli olacak. Nvidia destekli oyun her açıdan özürlü oluyor.
    Ray tracing balonu icad edilmeden önce çıkan metro oyunu ile ray tracing eklenmiş ve fps fazla düşmesin diye detayları kısılmış son metro oyunu arasındaki fark.

Starfield [Ana Konu]
    Starfield [Ana Konu]

Bu da ray tracing açarım üstünede dlss açıp fps mi yükseltirim kafasının oynadığı oyun grafikleri.

Starfield [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 28 Haziran 2023; 13:16:12 >

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt

Hangi 20 oyun acaba. Peki bende duygusal rakamlarla konuşayım, 19 oyun Nvidia yalamacılığı yaptığı için geriye kalan 1-2 oyunla düzgün şekilde oynaşabiliyoruz. Reklam yapıp ürün sattırmak yerine kullanıcı dostu o 1-2 si.

Yazımda 'onlarca oyun içinde birini düzgün oynayabiliyoruz' çıkarımını değil de, alıntı yaptığın DLSS- FSR fanatikliğine çıkarım yapılabilirdi sanki.

Bende Nvidia kullanıcısıyım hiç AMD kullanmadım bile, yani marka fan/lığı yapmıyorum öylede anlaşılmasın.

• Uzay filmlerini yeniden izlemeye başladım geçmiyor günler sırada The Martian var.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.