Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.734
Cevap
108
Favori
171.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun içi videoların bazı yerlerinde düşük fps kendini belli ediyor. Bethesda şimdiden özür metnini hazırlasın.

Önerilen sistem gereksinimlerindeki gpu lar arasında 50fps performans farkı var yine hiç güven vermeyen bir sistem önerisi tablosu.

Fallout nerde bu arada. 

Trailerı fallout 4 müziği ile izleyip önsiparişi verdim. 

Denemek isteyen olursa aynı anda başlatın.

Inon Zur - Topicyoutube
    Provided to YouTube by TuneCore Fallout 4 Main Theme · Inon Zur Fallout 4 (Original Game Soundtrack) ℗ 2015 Bethesda Softworks Released on: 2015-11-06 Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=_yGpoRbwe4s

GameSpotyoutube
    Bethesda's XBox Games Showcase 2023 Starfield trailer showcased bit sand pieces of Constellation, little tidbits of the story featuring artifacts that could reveal secrets of the universe, the FPS combat and vehicle combat, and much more. Starfield releases September 6, 2023.
    https://www.youtube.com/watch?v=N7Mrqi-0XsI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Haziran 2023; 2:59:46 >

• Yıllardır uzaktan uzaktan takip ediyorum Starfield'ın gelişmelerini. Açıkçası en son yayınlanan Xbox Showcase'e kadar umudum azalmıştı. Fakat o gösterim neydi öyle ya  . Aklımıza gelebilecek ve gelemeyecek her şeyi sıkıştırmışlar oyuna resmen. İnanılmaz bir çeşitlilik ve detay sunacak gibi duruyor. Umarım oyun bug ve glitch dolu çıkmaz karşımıza. Çünkü bug ve glitch oluşabilecek o kadar fazla şey var ki, insan Bethesda'yı da düşününce bir endişe ediyor vallahi.

Muhtemelen Series S'te oynayacağım oyunu. 3060'lı laptopum da var fakat son dönemde PC'ye çıkan oyunların optimizasyon sıkıntılarını ve benim ekran kartımı da düşünürsek pek keyif alamam gibi. Bakalım Series S performansı nasıl olacak oyunun. Sabırsızlıkla bekliyorum  .

• Kreus kullanıcısına yanıt

todd howard hep series s te oynadım oyunu demiş,herhalde iyi çalışıyodur :D

gamepassten oynamayı düşünüyordum ama bu bethesda oyunlarını hep modlu oynarım,hala fallout 4 vs modlu olarak yüklü pc de ,keşke fiyatlar bu kadar paaahalı olmasaydı yav şimdi gidip steamden alınca çok kötü hissedeceğim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 14 Haziran 2023; 13:56:24 >
  • Tremere117 kullanıcısına yanıt
    Bende de gamepass var ama steamden almak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum, 300 tl csgodan birikmişim var, ikna etmek isteyen lütfen buyursun ihtiyacım var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starfield ilk aşamada gamepass ten oynansa dahi muhakkak kütüphaneye eklenmesi lazım indirim döneminde vs. Benim gözümde öyle bir oyun. Starfield da skyrim gibi yıllarca oynanacak bir oyun olacak çünkü. Modlar, Türkçe yama vs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gamepass xbox mod desteği mevcut. almayın gamepass uzatın :)

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

malesef çoğu mod uyumlu değil gamepasste

• mike4peace kullanıcısına yanıt

Ön sipariş vermeyin ben verdim şuan hiçbir oyuna giresim yok starfield bekleme moduna geçtim çok kötü. 

• Starfield ssd dışında destek vermeyecekmiş. Yavaştan 1 tb'lık ssdlere geçmek lazım artık çoğu oyun bu kararı almaya başlar.

• Oyunun geliştiricilerinin tek tek konuştuğu videoyu ubisoft bir oyunu için yapsa o oyundan hiçbir beklentim olmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astronotlar ISS den dışarı çıktı canlı yayında aklıma starfield geldi hemen o astronotun yerinde olmaktansa şuan starfield oynamayı tercih ederim.

• Benim rtx 3060 laptopta 6 gb vram var. 1080p de medium ayarlarda oynatmaz mı oyun kendini hiçbir şekilde?

• Oyun için bir demo gelecek mi öncesinde bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Evet ben yazarken laptop olduğunu unutmuştum, ayrıca 12gb 3060'ı düşünerek yazmıştım. Dediğin gibi 6gb Vram büyük sıkıntı çıkartır hocam. Oynatmasına oynatır fakat nasıl oyanatır. Low - orta ayarlarda 25-35 FPS desek iyimser olmuş oluruz sanki.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 15 Haziran 2023; 21:10:0 >
  • Hocam yapmayın yav pek çok oyunu oynatıyor aslında güzel bir biçimde. 35 fps civarlarında hiç mi oynatmaz mediumda 1080pde. Series S bile 1440pde açıyor

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Son yıllarda çıkan oyunlara 6gb vram 1080p de ucu ucuna yetiyor neredeyse. Texture; high-ultra, gerisi low-medium desek 35 FPS diye tahmin ediyorum bende. Üstüne az çok Bethesda'nın oyunda kullandığı motoru tahmin ettiğimden 25lere kadar kötümser oldum  Ama şöyle bir teselli var; DLSS. Kıytırık DLSS yine çok iş görür hocam. 1080p'de hiç DLSS kullanmadım bilmiyorum gerçi nasıl olur. Zaten şu an tahminden öteye geçemeyiz, oyunu almamışsan gamepass'den bi ön bakış atarsın. Benim oyundan en büyük korkum optimizasyon zaten.

Bazıları ezberden bug diyor yine yıllardır olduğu gibi ama bug/dan öte bazı sorunları var firmanın. Trailer'da bile FPS 30'un altına düşüyor bir çok yerde. Üstte bir arkadaş daha yazmıştı bunu.

Bethesda oyunlarının bug/larına can kurban, istinasız gördüğümüz her eve ve mağaraya vs. vs. girebildiğimiz ''veya'' bug/sız bir açık dünya oyunu olsa piyasada tamam diyeceğiz. Açık dünya diye etiketlenip, oyuncular tarafından da tapılan oyunlarda şehirlerde 6 kapıyı açabiliyoruz, dünyada 10 mağara görsek seviniyoruz filan  

• Bunun cevabını bilmek mümkün değil mesela piyasadaki en iyi grafiğe sahip oyun dead island 2 ekran kartı performansı açısından harika bir noktadayken grafikleriyle alay konusu olan bir oyun ekran kartına en çok yüklenen oyun olabiliyor.

• Kesinlikle. Dead Island 2'nin ve Atomic Heart'ın piyasaya ders veya dürüstlük vermesi lazım. GTX 1080'in bile bir çok oyunu çayır çayır oynatabileceği fakat oynattırmadıkları kanaatindeyim   Yüce kapitalizm ve koyunları.

• Skyrim tayfa nerede

• Atomic heartın optimizasyonu muazzamdı. Series S’de mi alsam diyorum ps5 yanına ancak 4K tvde görüntüsü kötü oluyormuş sanırım

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.