Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.734
Cevap
108
Favori
171.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • starfielddın şu son sunumundan beri baska oyuna girip oynayasım gelmiyor :D fena etkiledi beni

5 gün önceden oynama olayı tüm önsiparişler için mi yoksa premium mu almak lazım ?

• Tremere117 kullanıcısına yanıt

Digital Premium, Premium Edition Upgrade, gerçek bir kol saati ile birlikte gelecek 299,99 dolara mâl olan Constellation Edition da dahil olmak üzere, üç versiyon da 5 günlük erken erişim sağlayacak.

• Tremere117 kullanıcısına yanıt

bende aynı ya zaman da geçmiyor Starfield [Ana Konu] 

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt

840 m de fallout 4 çalıştırdım buluruz bir şeyler :)

• Starfield [Ana Konu]
    Starfield [Ana Konu]Murat Sönmez (Mavi Tik)twitter
    “IGN Starfield'i denemiş ve şunları söylemiş. ✅ Series X'te oynamışlar ✅ Oyunun ölçeği ve detay seviyesi çılgınmış ✅ Yıllarca oynanacak bir oyun olmuş ✅ Oraya buraya gitmekten ana görevi oynayamamışlar ✅ Multiplayer yok tek kişilik genişleme paketleri gelecek ✅ Değişken yer…”
    https://twitter.com/Ejderha/status/1669682335191642113
  • Xbox controller ne kadar güzel ya. Bende standartı var bir tane de dualsense alacağım ama o kadar şık duruyor ki bunu alasım geliyor

Starfield [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 16 Haziran 2023; 19:53:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar müjdeler olsun oyun çıktığı gibi cevirisine baslanacakmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

Kim başlayacakmış peki ? Resmi yerel bir çeviri mi yoksa gönüllü bir proje mi ?

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt

Anonymous çeviri yapacak ücretli olacak

• Anonymous sülükleri kadar tuzlamak istediğim bir sülük daha yok. Neyse ki ingiliççe veya olmadı framsızca oynamayı tercih edebiliyorum.

• Makine çeviri çıkar ama uzun sürer

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Bir tane ücretli bir tane de makine çevirisi çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RocK__StaR kullanıcısına yanıt

TR yamalarını çok beklemiyorum oyunların ama anadilinde rahatça oynamak güzel tabii. Emek karşısında para istemeleri de çok doğal... ama, hadi bunların yasal olmayan çakallıklarını geçiyorum, ben mecbur muyum arkadaş sizin çükübik ne olduğu belirsiz yazılımızı indirip her ay hesabımdan saçma sapan para çekmenize? Tek seferlik ücret alın, olmadı çok mu para gözsünüz? Tamam 100 - 300 lira yapın bir kere verelim bizim olsun, nedir bu türk çakallığı?

Ömürlük oynanılacak bir oyun için dil yamasına aylık ücret istemek süper kan emicilik.

• Çok beğendim kullanmaya kıyamıycam heralde

Starfield [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerxir -- 17 Haziran 2023; 18:57:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 80 gün kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir kere abone olup iptal ettirdiğinde tek seferlik ücret çekiyor zaten. Oyunu silmediğin veya güncelleme gelmediği takdirde ömürlük oynayabiliyorsun. Ben aynı ay içinde BO2, FC6, Spider-Man Türkçe yamasını alıp iptal etmiştim 2-3 ayda anca bitirdim bu süre boyunca ekstra bir ücrette ödemedim

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Bilmiyordum bu olayı. Daha önce hiç kullanmadım aylık ödeme şekli aşırı mantıksız geldiği için. Starfield ile denemiş olurum belki, teşekkürler bilgi için Starfield [Ana Konu] 

• Rica ederim

• "Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Xbox & Bethesda sunumunda açık dünya rol yapma oyunu Starfield için yeni oyun içi görüntüler sunuldu. Heyecanla beklenen oyun elbette klasik Bethesda yapısını koruyor ve bu kapsamda birçok hayran oyunun kapsamı da düşünüldüğünde çeşitli bug'larla ve hatalarla beraber geleceğini düşünüyor. Ancak Xbox Game Studios başkanı Matt Booty durumun böyle olmadığını belirtiyor.

Booty ek olarak şunları söylüyor: "Todd Howard (Bethesda Game Studios'un yaratıcı yönetmeni) ve ekipten diğer isimlerle beraber çalışırken oyunun hata sayılarına göz gezdirdim. Bu kapsamda şunu söyleyebilirim ki Starfield, Bethesda'nın en az hataya sahip oyunu olacak."

Starfield [Ana Konu]
    Starfield [Ana Konu]www.bolumsonucanavari.com
    Microsoft: Starfield, Bethesda'nın En Hatasız Oyunu Olacak!
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Microsoft_Starfield_Bethesdanin_En_Hatasiz_Oyunu_Olacak-117999.htm

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.