Bildirim
StarHD Digiturkte
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bende bunu yazmaya girdim. Sonunda... Darisi kanal d ye. Her ne kadar zor olsa da -
kanal gece 12 den beri var zaten...quote:
Orijinalden alıntı: sakurek
Bende bunu yazmaya girdim. Sonunda... Darisi kanal d ye. Her ne kadar zor olsa da
http://forum.donanimhaber.com/m_70737298/mpage_9/tm.htm
bu konuda da işleniyor -
Yayin kotu SD gibi tam olarak daha hd değil ATV fox hd mukemmel -
Hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Lazpanyol
Yayin kotu SD gibi tam olarak daha hd değil ATV fox hd mukemmel -
-
-
-
Çamur gibi yayin hala TRT haber hd kristal netliginde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 5 Ocak 2014; 20:07:57 > -
yetenek sizsinizi izliyorum. En iyi hd görüntüyü acunun programları veriyor starda. Ama bu yayınlar bile tam hd değil -
daha fazla ss ekleyin arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: braveheartgs43
yetenek sizsinizi izliyorum. En iyi hd görüntüyü acunun programları veriyor starda. Ama bu yayınlar bile tam hd değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 5 Ocak 2014; 22:54:36 > -
az önce farkettim bende kenarda hd yazmasa anlamazdım sanırım bende özledim hd ile süper olurquote:
Orijinalden alıntı: Limonen
daha fazla ss ekleyin arkadaşlar
Alıntıları Göster -
Güzel olmuşquote:
Orijinalden alıntı: NaneLimoni
az önce farkettim bende kenarda hd yazmasa anlamazdım sanırım bende özledim hd ile süper olur
Alıntıları Göster -
Yayın kalitesi kötü maalesef.
Kaliteli bir tv'de farkedebilir diye düşünenler için evdeki vt50 ve w900'de test ettim ve hd kalitesinin altında görüntü.
Yinede güzel bir gelişme. Digiturk'e teşekkürler. -
Full hd 400 hz led TV var bende ayni çamur gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 6 Ocak 2014; 23:21:16 > -
Panelin kralı var elinizde ve görüntü kalitesi kötü diyorsunuz ,hocam iyi bi ayar çektinizmi ,Ne biliyim kaliteli bir HDMI kablosu ile test ettinizmi.
Başka forumlarda kanalın görüntü kalitesinin düne bakarak düzeldiğini söylüyorlar. -
Fena degil benimki plazma -
doğan'ın değil mi kanald ? Dsmart'a koyarlar normalde neden rakibi digiturke hd versin ki. kanald gelmezquote:
Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN
Fena degil benimki plazma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 7 Ocak 2014; 0:58:28 > -
Bende gayet güzel.quote:
Orijinalden alıntı: shockwave error
doğan'ın değil mi kanald ? Dsmart'a koyarlar normalde neden rakibi digiturke hd versin ki. kanald gelmez
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- digiturk fta limit çözümü
- digiturk görüntü var ses yok
- digiturk kanal atlama sorunu
- digitürk e48-32 hatası çözümü
- digisms dolandırıcılığı
- türksat frekans
- tod açılımı
- digitürk kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X