Şimdi Ara

Start ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sro yaa girdiğim zaman karakteri seçiyorum.Seçtiğim anda start delete ve cancel tuşları çalışmıyor anca görev yöneticisinden kapatma imkanım oluyor yardım eder misiniz.?

• allahına kurbann aynı konuyu bende anlatmaya çalıştıgım bıraz once ama kımse yardım etmedı işallah sana ederlerde bende yararlanırım..TIPATIPP sorun bendede var sroyu tekrar yukledım ama olmadı??sende sakın bu hatayı yapma olmıcaktır..BEN bu kadar yardım edebılıyorum
  • Upppp
  • Ekran çözünürlüğüne dikkat et wide screen ayarlarında yapabiliyor öyleşeyler aslında varlar ama aşşağıda yada sağda kalıyorlar.Bir dene umarım böyledir de çözersin.
  • sağol arkadaşım ama hep girdiğim sro yain bişey değiştirmedim.sadece birkaç dosya sildim
  • ya sen plutodamısın kardeş acaba plutodamı sadece bu sorun?
  • genelde nette bir problem olunca serverlar görünmez statr tıklamaz c9 vs. verir ama probleb büyük ihtimal netinde
  • kardeş çozdunmu sorunu ya ben daha çozemedım zeus ve pluto check oldu acaba sen o serverlardan bırındemısn benım arkdaştada oldu aynı hata serverdanmı kaynaklanıyor dıye duşundum!!
  • Ekran çözünürlüklerini kontrol et derim.
  • Sil Baştan YükleDiceksin Kesin
  • çözdüm sorun clientle ilgili.yeni client indirdim.
  • format atın

sorun çözünürlük ayarlarındandır
    senin ekran çözünürlüğünle oyunun çözünürlüğünü aynı yap, sorun çözülür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.