quote:Orijinalden alıntı: OldCity.0yundayım şu anAlıntıları Göster Yine yok ya, tam bdwye girecekken dc oldum şimdi de start yok.
quote:Orijinalden alıntı: WhiskeyYine yok ya, tam bdwye girecekken dc oldum şimdi de start yok.Alıntıları Göster gitti bdw
quote:Orijinalden alıntı: WhiskeyGeldi, oyun gitmiş. :(Alıntıları Göster lanet olsun 7. sırada tıkladım bdw yı tam gırecekken dc oldum bugun bu ard arda 3 oldu delırecem yahu
quote:Orijinalden alıntı: vethakanlanet olsun 7. sırada tıkladım bdw yı tam gırecekken dc oldum bugun bu ard arda 3 oldu delırecem yahuAlıntıları Göster Bu oyunun ben...
quote:Orijinalden alıntı: WhiskeyBu oyunun ben...Alıntıları Göster hafta sonu biraz vaktimiz oluyor oyun oynayalım diyoruz onunda icine ediyor serefibozuk herifler
quote:Orijinalden alıntı: WhiskeyBu oyunun ben...Alıntıları Göster of 5 zamandır bdw oncesi dc exler npler gidiyoo
quote:Orijinalden alıntı: ImSexy.of 5 zamandır bdw oncesi dc exler npler gidiyoo Alıntıları Göster kaç aydır böyle konular göremiyorduk iyi oldu geldi start ama bdw gitti
quote:Orijinalden alıntı: Itzpapalotlkaç aydır böyle konular göremiyorduk iyi oldu geldi start ama bdw gittiAlıntıları Göster bdw kaçtı
quote:Orijinalden alıntı: WhiskeyBu oyunun ben...Alıntıları Göster bu neya oyuna giriom 1-2 dk sora dc üst üste 5. dc oldu bu
quote:Orijinalden alıntı: x7sevenx7bu neya oyuna giriom 1-2 dk sora dc üst üste 5. dc oldu buAlıntıları Göster Yeter be, bir haftasonumuz var onda da biraz oyun oynayalım diyoruz şu hâle bak...
quote:Orijinalden alıntı: WhiskeyYeter be, bir haftasonumuz var onda da biraz oyun oynayalım diyoruz şu hâle bak... Alıntıları Göster beyler bu ko kronosu getırcem derken bayaa user kaybedceq fll dc yııoz ve start yoq bdw zamanlarında oluo genelııqla bu olay