Şimdi Ara

Statik İp ye geçicem.1 ay Sonra iptal edince yeni public ip şuan ki public ip mi olur Yoksa Farklımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soruyu uzunca başlıkta yazdım 1 haftadır 188.3.******* ile başlayan public ip im yüzünden Ps4 de Nat tipi 3 sorunu yaşıyorum çözümü de public veya statik ip min iki haneli başlaması gerekiyor (Örnek= 88.3.*******) fakat vodafone net ekipleri public ip mi kesinlikle değiştiremediler veya beni o havuzdan alıp başka bir havuza "SİSTEMSEL" olarak atamadılar.

Bende mağdem öyle 2 hane ile başlayan statik ip başvurusu yaptım aylık 15₺ zorunluluk yok istediğim an paketten çıkarım
    Statik ip yi atandıktan 1 ay sonra iptal etsem "SİSTEM" bana mecbur bir public ip verecek bu yeni public ip eski olan public ip ile aynı olurmu veya şansıma 2 hane ile başlayan başka bir public ip gelir ve aylık 15₺ vermekten kurtulurmuyum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Deneyimli TTnet kullanıcılarına sorabilirsin.
  • Deneyimli TTnet kullanıcılarına sorabilirsin.
  • @sis651 @mustifb @ö1f1 @nitronos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 22 Eylül 2019; 14:43:50 >
  • mustafa hoca da yardımcı olacaktır yada ö1.
  • Statik ip geçerseniz CGNAT sisteminden çıkarsınız ve gerçek ip verilir.

Statik ip aldığınız da İp numaranız değişir.

Sistem otomatik boş olan bir ip'yi belirler.
  • @kutsaltoprakplus Buna kesin cevap vermemiz mümkün değil. Zaten sistemsel olarak atamadıklarını kendiniz belirtmişsiniz. Demek ki farklı bir konu var. Tahminimce önceki Dynamic IP sistemine geri dönersiniz. Tabii ki denemeniz daha iyi olur. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Static IP için her ay 15 TL çok para.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP Ne Demek? (Çözüldü)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen Kesinlikle çok para max 10₺ olsa yaşadığım bu sorunu böyle çözerdim ama büyük ihtimal bu teorimin tutup tutmayacağını öğrenmek için 1 aylık vericem galiba..

• O sisteme göre değişir ama muhtemelen boşuna para vermiş olursunuz. Zaten TT'de her LAC SSG (Smart Service Router) CGNAT dahil olsa en az 2 bloktan IP tanımlıdır. Yani o bloktan çıkamamak diye bir şey olmaz. Diğer firmalarda da aşağı yukarı sistem aynıdır tek fark IP bloklarının daha az olmasından dolayı daha az blok tanımlıdır genelde tek blok olur. Statik IP iptal edildiğinde santral elemanları sizi eski sisteme döndürecektir. Eğer bölge için tek IP bloğu tanımlıysa hiçbir şekilde çıkamazsınız.
  • ÇÖZÜLDÜ= Statik ip ye geçiş yaptım bu ip de 3 haneli hatta sadece son rakamlar iki hane olduğu halde Nat tipi 3 sorunum düzeldi yani demek oluyor ki forumlarda okuduğum "ip 3 haneli onu 2 haneli yap " olayı efsaneymiş şuan ip im "xxx.xxx.xxx.xx" şeklinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.