Bildirim
Station Wagon tercihen dizel-otomatik araç bakiyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlla wagon mu ?
Geniş sedan olur mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hacback arka bagaj olmasi lazim.sedan araçlar bagaj konusunda ihtiyacimi karsilayamiyor. C-max tarzi araclarin da fiyati biraz daha fazla. O yuzden S.W ye yoneldim.
Megane 2 sw, astra h sw, focus2 sw, corolla sw olabilir.
Megane 2 yi bi türlü sevemedim. Astra sw yi görmedim ama 2009-2011 focuslarin sw leri hoshoşuma gidiyor. Corolla da olabilir ama satışta pek yok. Peugeot 307 lerin fiyatları uygun özellik de bol ama emin değilim Peugeot tercih edilirmi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-marea-1.6-elx-full-weekend-temiz-aile-araci-178159025/detay/
307 çok arıza verir..pejo boşuna kaldırmadı onu tedavülden -
2008-2010 model araliğinda Hyundai i30 CW/Kia Ceed CW bakabilirsiniz.
Aynen i30 sw ve kia ceed sw benimde beğendiğim modeller ancak fiyatlari azicik tuzlu geldi.. Elhaddadi kardeşim fiat marea da guzel görünüyor ancak Fiat olduğu için hiç aklımdan geciremiyorum bile.
-
Ilginiz için teşekkür ederim.
Uygun bir araç bulamadım henüz. Bütçemi de düşürmek zorunda kaldım. 25.000 e alinabilecek aile tipi arac bakıyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X