Şimdi Ara

Steam=Dayz ve CS:GO hesap 50 lira takasa açık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine bu siteden aldığım hesabı buradan satıyorum, satma amacım arkadaşımla oynamak için almıştım ve bir klasik olarak arkadaşım tarafından satıldım ve tek başıma eğlenemediğim için satıyorum hesabı, takasa açıktır Guild Wars 2 ve ARMA 3 hesabı önceliğimdir yada mesaj ile teklifinizi ulaştırabilirsiniz. takas haricinde pazarlık yapmamayı düşünüyorum.

• Merhaba Guild Wars 2 var takas etmeyi düşünürsen
  • Takas konusunda anlaşılamadı. Satış hala gerçekleşmektedir.
  • Steam hesabın ücreti 50 tl
    ve içerisinde day-z ve cs go var doğrumudur
  • Doğrudur ama takas olsa daha güzel olabilir
  • Guild Wars2 hesabım var arkadaşım atıyorum PM.
  • ikinci el bölümüne açmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.el bölümüne açtım ama buradaki sayfayı kapatmayı bulamadım ne yazık ki yinede satış devam ediyor hala
  • İyi Satışlar Güzel Hesap =)
  • Teşekkürler
  • Takas yaabilirz senle steam hesabı içinde:Garry's Mod ve Rising Storm/Red Orchestra 2 var (dandik oyun deil 31 lira şu an) inşallah satmadıysan ve kişilikli biriysen(şifre dğiştirmiyecek kadar) yaparız.ilgilenirsen bildir lütfen...(İSTERSEN PAYDAY 2 de verebilirim rising filan yerine yani istedğinden fazla para eder)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoWgamer -- 5 Ocak 2015; 23:54:07 >
  • WoWgamer W kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler, bilgisayarım çok iyi olmadığı ve mmorpg hesapları haricinde diğer hesaplar ilgimi çekmediğinden kabul edemicem teklifinizi. Hesabı satmadım/satamadım şifre değiştirme durumu olmaz zaten hesabı değerlendirmeye çalışıyorum hoş Dayz her geçen gün değerlenen bir oyun aldığımda 60 liraydı şimdi 77 lira ama elimden çıkarmak istiyorum özellikle güzel bir Gw2 hesabıyla.
  • Ben de sana başka bi teklif sunayım origin hesabım Battlefield 3 Premium Edition,Dead Space1,Plants vs zombies 1 ,PVZ Garden warfare Digital Deluxe, Wing Commander lı hesabımı verirsem böle bi teklifi kabul edermisinz (erçi çok mmorpgla ilgim yoktur) istediniz paranın baya fazlası değerinde yani*
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoWgamer -- 6 Ocak 2015; 11:57:33 >
  • WoWgamer W kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben kabul etsem bile o oyunları oynamayacağım için yine buraya o hesabı koyup takas yapmaya çalışıcam. Üzgünüm kabul edemicem.
  • HaoSan kullanıcısına yanıt
    yapma bea cidden o oyunu nasıl alcam ben :/ off.. hereynse teşekkürler
  • oyunu almak gerekirse takas yapmak isterim
  • Satıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.