Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Blackganda , Blackganda Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.127
Cevap
259
Favori
368.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
Giriş

sizin batarya sağlını görünce bir bakayım benim ki ne acaba diye 1 yıl önce ikinci el almıştım 1 yıldırda ara ara kullanıyorum benim batarya sağlığı hala %100, ilginç

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt

Kablosuz çok sık kullanmıyorsan normal değer. Ben son 1 yıldır kablosuz kullanıyorum vatarya ömrü yüzde 92. Cihazı 2022 kasımda almıştım.

• SA

Epic oyunlarını düzgün ve akıcı çalıştırıyor mu ? Bende baya güzel oyunlar var epic ten alınma. gt5 rdr2 gibi .

Tr altyazı eklenebiliyor mu bir de oyunlara ?

• Valve'ın son SteamOS hamlesinin neden çok kritik olduğuna dair uzun uzun yazmışlar.

digital trends
    Forget the ‘big 3’ — it’s just big Steam
    https://www.digitaltrends.com/gaming/big-3-valve-steam-ces-2025-analysis/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Grafik kalitesini düşür, fsr aç. Ben callistoyu oynadım baya hiç bir sıkıntı yaşamadım. Grafiklerde ayarlarla oynaman şart. Default ayarlar genelde yüksek veriyor. Tavsiyem 40 fps sabitlemeniz, performans artışı dışında pile süresine de etkisi olur. Tabii dediklerimin hepsi steam den alındıysa geçerli.

Fps 30/40 arası takılsa da drop çok yaşadım dxvk async de grafiklerde çok bozulma yaratmıştı oyunu epic gamesten indirmiştim

• Merhaba arkadaşlar bende yeni bir Steam Deck 64 GB model satın aldım ikinci el olarak da öncelikle 1 tb lık ssd alıp içindeki ssd yi değiştirmeyi düşünüyorum ama bu oyun yükleme konusunda baya zorlanıyorum bu konuda destek olabilecek olan olursa çok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.