|
Bildirim
her akıllı telefonun oyun canavarı olması önemli değil. Nintendo switch androidlerde çok çok daha güçsüz bir cihaz ama oyun kaynıyorken mobil çöplüğünden sağlam oyun çıkmıyor. Bana 1 tane iyi oyun söyle androidde. Bu cihaz diyor ki ben windows 11 çalıştırıyorum |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
her akıllı telefonun oyun canavarı olması önemli değil. Nintendo switch androidlerde çok çok daha güçsüz bir cihaz ama oyun kaynıyorken mobil çöplüğünden sağlam oyun çıkmıyor. Bana 1 tane iyi oyun söyle androidde. Bu cihaz diyor ki ben windows 11 çalıştırıyorum |
|
|
|
|
|
|
|
Bence daha başarılı da olabilir. Konsolun başarısına biraz da exclusive oyunlar yön veriyor. Gran Turismo, Forza, God of War, Diablo, Call of Duty vb. oyunlar aslına uygun olarak oyun konsollarına gelse yer yerinden oynar. Canın sıkıldı, yarım saat vaktin var. Konsolu çıkarıp online CoD oynuyorsun düşünsene... Benim için hayali bile güzel. |
Tabiiki exclusive ler önemli ama el konsolunun çıkaran kişi exclusive oyunlara sahip biriyse muhtemelen karşı tarafın exclusive oyunlarını barındırmayacak böyle olunca iki tarafında exclusive ini oynatabilen asus ally , steam deck gibi ürünler avantajlı olmuş oluyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|