Şimdi Ara

STEAM DOLANDIRILDIM YARDIM GEREK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün akşam gibi steamde cs go bıçağımı kaptırdım fazla önemli değil gut orman ddpat yani en fazla 110 tl falan eder 400 tl kaptıranlar var ama adamın bıçağı alıp rahatça durmasına çok sinir oldum sizden ricam eğer steam hesabınız varsahttp://steamcommunity.com/profiles/76561198065103523
    şu linkten adamı report edip birde yorum yapabiliosanız en alttan (give jancowoski's knife back) derseniz minnettar olurum eğer tam yardımcı olmak isteyen olursa arkadaş ekleyip adamla konuşabilir mi jancowoskiye ver bıçağını geri diye adam yabancı ve lütfen nasıl kaptırdın diye sormayın şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

• Steam Support'a ticket atın. Daha önce itemleri alan adamlar var ama itemi nasıl kaptırdınız orası önemli.
  • Bildiğim kadarıyla ticket sistemi geçici süreliğine kapatılmıştı ama yine de bi şansını dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jancowoski

Merhaba arkadaşlar dün akşam gibi steamde cs go bıçağımı kaptırdım fazla önemli değil gut orman ddpat yani en fazla 110 tl falan eder 400 tl kaptıranlar var ama adamın bıçağı alıp rahatça durmasına çok sinir oldum sizden ricam eğer steam hesabınız varsahttp://steamcommunity.com/profiles/76561198065103523
    şu linkten adamı report edip birde yorum yapabiliosanız en alttan (give jancowoski's knife back) derseniz minnettar olurum eğer tam yardımcı olmak isteyen olursa arkadaş ekleyip adamla konuşabilir mi jancowoskiye ver bıçağını geri diye adam yabancı ve lütfen nasıl kaptırdın diye sormayın şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

Dostum nasıl yaptı diye sormayınndemişsin adam sana dosya veya bir link atmadıysa bir enayilik yapmışsın gibime geliyor
    . Eger yasadışı bir program vb şeyler kullanmadıysa bıçağı unut derim istedigin kadar uğraş bir cezada almıcaktır sanırsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam çoktan satmış bile
  • Yabancılara 2 bıçak sattım neler neler gördüm fazla bıçak verip ya şu silahınıda alım diyip trade bozuk bıçağı çekip trade okey demeler arkadaşında görelim bıçağı diyip benim profilimi taklit edip arkadaşıma trade atmalar bıçağı almak için daha bir çok şey paypala ticket atip ödeme isteyip benden bunu ben ödedim demeler bir dünya şey bu seninki hangi sınıfa giriyorsa anlat onu ona göre yorum yazalım bizde trade ban yesin hesapta item varsa çöp olsun hesap diyicemde uyanıktır bu adam boşaltmıştır şimdiden itemleri
  • bu şekilde yardım istemen hoş değil öncelikle. Kaptırdım ne demek? eğer hacklediyse zaten geri alabilirsin, yok değilse, senin hatan kusura bakma.
  • 400 tl kaptıranlar var diyipte başka insanları horgörmeside çok tuhaf yaş neydi hocam senin ben tam okumadım msj şimdi gördümde neyin egosu bu birde yardım istiyorsun :) allah hidayet eylesin kelimesi sizin için bulunmaz kaftan size mustahak bende konuyu öğrenimde yardım edim diye uğraşıyodum geçmiş olsun iyi formlar...
  • dün akşam.. loungede takas ilanı açmıştım..
    ben ,

Awp asiimov FT ve Vulcan FT verip

StatTrak Awp Lightning Strike FN istedim..

ve 2 saat sonra bir trade geldi. adam St awp lightning fn ve ak47 redline 'a karşılık benim awp asiimov ft ve vulcan ft yi istemiş ( muhtemelen yanlış trade ve 80 tl eksiğim )
    ama ben kabul ettim. adam sürekli bana yazıo hilecisin şudur budur silahlarımı geri ver diye. bende hepsinin ekran görüntülerini kopyaladım duruyo. eğer steam dönüş yaparsa belgeler elimde.

adamın salaklığı bendeki durum.
  • Mertdilgin kullanıcısına yanıt
    bıçağı 180 key'e trade yapıcaktım adam tamam dedi konuştuk falan arkadaşındada görelim ayağı yaptı bıçağı reel arka gönderip tekrar geri çektim o anda. sonra foyası çıktı. onun hesaptan trade atıp duruyodu.. :)

son anda döndüm o dolandırıcılıktan
  • Kaptırdım demem yanlış olmuş olabilir haklısınız ama bende öyle kendimi teselli etmeye çalışıyorum ve anlayış bekliyorum kaptırma yöntemime gelirsek hep toplum baskısı yüzünden çaldırdım daha pek bilmezke paypalı yemedim ama okyanusu aşıp bir kaşık suda boguldum sırf yorumlrda çok rep var diye adama bide trade attım kimse report etmemiş bende güvendimde 2 saat konuştuk sonunda dedim riske girim bikere diye bum gitti biraz enayilikte bende adamada sormuştum nerden altın kodu modu site verdi siteye canlı sohbet atıyorum cvaplamıo yoks kaçta aldıgını flan hep sordum sonradan başka hesapla düzgün bir konuşma yaptım kandırmak amaçlı online crimedan falan dedim adam inandı ipsini söylesem vercekti yanlış söyledim :/

• jancowoski J kullanıcısına yanıt
    Hocam Bi iki stıcker atarmısın be

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.