Şimdi Ara

Steam'e para yükledim gelmedi ama parada gitti yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mobil uygulama ile 20 tl attim mesaj geldi onaylama falan simdi bakiyorum hesaba gelmemis nasil yapıcam? counter alamyorum

• onaylanması biraz zaman alabiliyor, 24 saat içinde gönderiyorlar. paypal ile ödeme gittikten sonra direk karttan çekiyorum ben, boacompra ile uğraşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

onaylanması biraz zaman alabiliyor, 24 saat içinde gönderiyorlar. paypal ile ödeme gittikten sonra direk karttan çekiyorum ben, boacompra ile uğraşmayın.

hocam mesaj satın alımı başarıyla gerçeklesti diye mesaj geldi 1 gün bekliyeceğim bakalim gelicek mi maalesef bacompra ile yaptım gelsinde para onemli degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

onaylanması biraz zaman alabiliyor, 24 saat içinde gönderiyorlar. paypal ile ödeme gittikten sonra direk karttan çekiyorum ben, boacompra ile uğraşmayın.

hocam mesaj satın alımı başarıyla gerçeklesti diye mesaj geldi 1 gün bekliyeceğim bakalim gelicek mi maalesef bacompra ile yaptım gelsinde para onemli degil

Ben de boacompra ile banka havalesi yaptım, ancak seçenekteki paradan fazlaca yüklemişim, havale ile gönderdiğim fazla para steam hesabına yansır mı, yoksa üstüne soğuk su içeyim mi?

• arkadaşlar lütfen yardım edin 50 lira yükledim başarısız dedi sonra steam i kapattım kapattıgımda bankadan bildirim geldi steamı açtığımda para yoktu iade talebi yolladım hata verdi ne yapablirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.