Şimdi Ara

*** Kaldırıldı*** Steam - EA Racing Mega Collection (UYARI) -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Enis Kirazoğlu'nun Instagram hesabında gördüm. Çok uygun bir paket gibi duruyor ama sakın almayın aldırmayın diye başlığı açıyorum.

İçindeki 6 oyunun 5'i Game Pass Ultimate ile gelen EA Play'e dahil ve dahil olmayan tek oyun olan NFS Unbound da 10 saat deneme süresi veriyor. 10 saatlik süre oyunun kötü olduğunu anlamak ve sıkılmak için fazlasıyla yeterli.

İlla oynamak istiyorsanız 200TL'yi vermek yerine Game Pass Ultimate düşünün derim. 3 yıllık üyelik 950TL'ye alınabiliyor. Hatta 6 aylık Game Pass Ultimate üyeliği bile daha ucuza geliyor.

*** Kaldırıldı*** Steam - EA Racing Mega Collection (UYARI) -store.steampowered.com
    Save 93% on EA Racing Mega Collection on Steam
    https://store.steampowered.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 18 Mayıs 2023; 17:17:8 >

• Üyelik işine bulaşmak istemeyen insanlar için, DLC'lerini satın alacak insanlar için iyi teklif. NFS Heat çıktıktan 18 ay sonra EA Play'a eklendi, aynı hızda olursa EA Play'a seneye Haziran ayında eklenir Unbound. Öbür oyunlarla beraber sabretmek istemeyen insanlar için iyi teklif.

Sincerely, 3 yıllık GPUltimate kullanıcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 16 Mayıs 2023; 19:0:19 >
  • 6 oyuna ömür boyu tek ücret ile erişim yeterli bir açıklama sanırım. *** Kaldırıldı*** Steam - EA Racing Mega Collection (UYARI) - 

• Hocam ben Şimdi bilmeden satın aldım duruma göre iptal edeceğim sadece satın alma niyetim süresiz olarak Need for Speed unbound Oynamak içindi yani bu oyun sadece 10 saat mi oynanıla biliyor

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Süresiz olmasını gerektirecek kadar sabredebilecekseniz oyunlara Steam'den almak lazım. Öbür türlü 10 saat oynanabiliyor Game Pass Ultimate ile.

Bu arada genel olarak süresiz oyuna sahip olmayın demiyorum. Benim de Steam kütüphanemde 250 tane toplam oyun ve ıvır zıvırları düşünce yıllar içerisinde açar oynarım dediğim min 50 tane oyun var. Bu oyunlar için sınırsız süreli sahip olmaya değmez bence. Gerçekten bir çoğunu çok iyi alternatifleri var ve/veya kötü oyunlar.

Grid Legends oynayacak Forza Motorsport oynasın. NFS Payback, Heat veya Unbound oynayacak olan Forza Horizon oynasın. Dirt 5 için bir tek alternatifim yok açıkçası ve onun için de 200TL vermeye değmez.

Bakın aşağıda iki platformdan puanları veriyorum. EA Play içerisinde dahil olmayan sadece Unbound var ve gerçekten değmez arkadaşlar ya.

Bu arada PC Game Pass de alabilirsiniz aylık üyeliği 30TL'ye. Tonla erişebileceğiniz diğer oyunları da cabası.

MetaCritic kullanıcı puanları (metascore değil)

- NFS Heat: 5.5

- NFS Unbound: 5.1

- NFS Payback: 4.0

- Grid Legends: 5.7

- NFS HP Remastered: 4.7

- Dirt 5: 4.6

Steam Puanları

- NFS Heat: %84

- NFS Unbound: %63

- NFS Payback: %86

- Grid Legends: %75

- NFS HP Remastered: %81

- Dirt 5: %59

• 3 Yıllık gamepass ultimate var ama yine aldım koydum kenara. Ürünlerin hepsinin DİP indirimli hali 270-280₺ yapıyor. Fazla bi esprisi yok yani bana kalırsa. Ama bir gün oynarım ve kenarda dursun diye aldım :)

• massacrer kullanıcısına yanıt

Hocam vakit ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim ben 200 TL’ye steamden satın aldım

Yani ben bu altı oyna da süresin şekilde sahip olmuş oldum mu

Şu şekilde satın aldım süresiz olarak en son çıkan oyunu oynayabilecek miyim

Evet hocam satın aldınız artık ömür boyu sizin oradaki tüm oyunlar, hayırlı olsun :)
  • AndOne kullanıcısına yanıt

Vakit ayırıp geri dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum hocam ya 200 TL’ye bu oyunu da böylece satın almış oldum umarım keyifle oynarım satın alan bütün arkadaşlarda umarım keyifle oynar

Ne demek hocam bilgi paylaşınca güzel. 20 sene önce de bu forum bilgi paylaşımıyla bizi tek adresi yapmıştı. 20 senede her şey gibi forum da kötüye evrildi ama olsun.

Soruya gelirsek ise: evet hocam. Steam'dan satın alınan her oyun, Valve ve/veya Steam ayakta kaldığı müddetçe, sınırsız oynama süresi ile temelli olarak kütüphanenden erişilebilir olacak.

Direkt senin mesajı okuyup cevap verdiğimi fark edip bakmaya üşendim. Mükerrer cevap olduysa kusura bakmasın forum ahalisi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 17 Mayıs 2023; 22:43:46 >
  • Elinde bu oyunlardan herhangi birisi olanlar satın alamıyor. Ben de heat vardı. İade denedim kabul etmedi 6 saat oynadığım için. Kütüphaneden kaldırdım, paketi satın almaya girdim sadece hediye olarak alabilirsin çünkü bunlardan birisi daha önce hesabına girmiş dedi. Madem öyle arkadaşımın hesabımından hediye olarak attırdım. Kabul etti öyle ama bu sefer de hediyeyi kabul etme kısmına geldiğim zaman bilinmeyen hata var diyip reddediyor. Hasılı, benim gibi kendince akıllılık edecek varsa boşa uğraşmasın

Cansınız hocam 😊 evet çok haklısınız hocam gta 4 zamanlarında hatırlıyorum da çok güzeldi forum pek umudum yok ama umarım eski hoş günlerine döner forum

kıymetli vaktinizi ayırıp geri dönüş yaptığınız için tekrardan çok teşekkür ederim

gece hevesle oyunu indirdim ama benim için hayal kırıklığı oldu iade talebi oluşturdum

nfs u1 ve NFS u2 ayarında bir oyun yapmadılar gitti

Gamepass alıp oynamak daha iyi bana göre de, sadece unbound yok şuan, çok da mühim değil.

Oyunlara puan veren sitelerin tamamı çöp bana göre, hiçbirine bakıp da oyun da almam oyun da oynamam. Forza 5 i.ben açıkçası sevemedim, sıkıldım, sürüş dinamiği bana iyi gelmedi sürekli kayıyor arabalar. Yukarıdaki NFS oyunlarından Payback i çok beğenirim ben, araç çeşidi, sürüş keyfi, aksiyonu, grafikleri çok başarılı. Heat ise çok tekdüze, sıkıcı.

Kısaca ne nfs serisi ne de Forza para verip alınmaz bana göre, gamepass alıp oyna, sıkılınca sil tamam işte.
  • zaten kaldırmışlar sanırım açılmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.