Şimdi Ara

Steam eşyalarım çalındı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar cs go ya girdiğimde silah renklerinin olmadığını gördüm sonra steam a girdiğimde envanterde eşyalar yoktu lütfen yardım edin bu sorunun şu kaynaklı olduğunu düşünüyorum adam birgün bana bir mesaj attı bi şeyler dedi ama tek anladığım şey ve yanlışta olabilir cs go da hangi silahları alsam yazıyordu heralde tıkladım ve cromeden bişe indirdi açtım hiç bişe olmadı ondan sonra steama girdiğimde rusça oldu ve normal steamda deildi zaten giriş bile yapmıyordu ondan sonra tekrar yükledim steamı ve eşyalar yok olmuş lütfen yardım edin durumu anladıysanız

• geçmiş olsun scam yemişsin. öyle her linke tıklanmaz arkadaşından gelse bile. rus sana keylogger indirtmiş sende gidip kurmuşun bilgisayarına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri gelemezmi lütfen yardım edin

• Gerçekten değerli değilse uğraşma, çünkü geri almak için steam sana sadece 1 hak veriyor. Daha sonra lazım olursa diye saklayabilirsin bu hakkını.
    Ancak öncelikle bilgisayar bilgini ve kişilerin sana attıklarına karşı davranışlarını gözden geçirmen gerekiyor gibi geldi. Çnkü adamın yazdığını tam okumamışsın, ya da umursamamışsın bile, muhtemelen bir bottu zaten, insan bile değildi.

Öncelikle bilgisayarını bir temizle, malware, antivirüs ile, güvenliğini tamamlamak zorundasın, sonra şifreni değiştir, itemleri trade etmek için mail adresinden onay gelmesini aktif et (zaten bnu yapmadıysan steam yine yardım etmeyecektir) (mümkünse temiz bir format at öyle kur steami temiz temiz)

sonra hala istiyorsan bu itemlerini, steam supporta ticket atıcaksın, herşeyi sıra ile anlatacak, ekran görüntüleri ile de göstereceksin adam bu, bunu dedi bunu attı falan diye, sonrasında da, hesabın sana ait olduğunu ispatlayacaksın (kredi kartı kullandıysan son 4 hanesini yazıcaksın, ya da CD key kullandıysan onu yazıcaksın, paypaldan aldıysan da, transection id sini yazıcaksın), sonra genelde 1 hafta ile 3 hafta arası gibi ibr sürede cevap verecekler sana, şayet gerekli bilgileri düzgünce verdiysen itemlerini geri verirler. Ama dediğim gibi muhtemelen skinlerin pek değerli değildi (yanlış anlama sadece bu yediğin scam bana günde 20 kez falan geliyor, 10-20 civarı bot ekliyor, o yüzden zaten daha değerlenecek kadar vaktin olmamıştır diye düşünüyorum). o yüzden geri almakla hiç uğraşma ama bilgisayarını bir temizle, ve yukarıdaki adresi kontrol et, steamcommunity.com değilse asla ama asla log in olma.

• Log in olma derken bu arada o kadar değerli olmadıgı için hic uğraşmıyım

• kemuska kullanıcısına yanıt
    Noktalama işaretleri kullanmadığın için ne demek istediğini anlamadım ancak, eğer üstteki adres steamcommunity.com değilse, giriş yapma. Belki de adres steamcomnuty.com du. Dikkat et adrese demek istedim, insanları kandırmak için böyle şeyler çok yapıyorlar.
  • Yqni steam da login olmamı diyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram Hesabım Çalındı
    6 ay önce açıldı
    Ubisoft hesabım çalındı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sieger kullanıcısına yanıt
    hocambu hakki nasil ve nerden temin edebiliyoruz?

• Bu öyle bir hak değil hocam, yanlış anlaşıldım herhalde.
    @fokof Steam itemleri geri almanızda sadece bir defaya mahsus yardım ediyor. Mesela hesabınız çalındı, yardım ediyor. 2. kez çalınırsa, siz önlemlerinizi almadınız, akıllanmadınız, umrumda olmaz diyor ve geçiyor. Onu demek istedim.

@kemuska
    Kardeşim sen bihttp://forum.donanimhaber.com/m_102826175/tm.htm bu başlığı baştan sona ayrıntılı oku istersen.
  • Hocam teşekkürler konu için.ama bir sorun var tam hersey halloldu derken şerefsiz emaili değiştirmiş steam destekde ingilizce olduğu için hiç birşey anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: fokof

İtemin mi çalındı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: fokof

İtemin mi çalındı?

yok yaw qnq merak ettim basimiza falan gelir diye

• Evet cs go

• Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler şifre ve emaili değiştirdim adam ben daha o programi kurmadıkça gelemez diye düşünüyorum.iyi bir taramada yaptım bilgisayara o dosyalarıda buldu ve sildim adam ben tıklmadıkça daha şifreyi öğrenebilirmi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.