Satılan bir steam hesabı satan kişi tarafından ticket ile geri alabiliyormuş diye bir duyum aldım doğru mudur. Ben bir kaç hesap aldım her şeyi şuan bana ait gizli soru, mail, şifre yani steamı bana satan adam supporta hesabım çalındı gibisinden ticket attığında geri alabilir diyorlar bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.
Gizli soru, mail ve parolayı değiştir. Mailin sana özel olsun ve o maili de başka mail ile senkronize et.
Steam hesabını sana satan ve sonradan uyanıklık yapıp almaya çalışan zat-ı muhterem'e sorarlar şimdiki mailini de bakalım, şifreni de bakalım diye. Cevap vermez ise güle güle..
Garanti olması için aldığın steam hesabına eriştiğin an şifre ve maili değiştir ve ticket açıp steam çalışanlarını uyar bak ben bunu şu mailii kişiden yeni aldım. Yeni mailim bu diye. İleride sorun çıkarırsa eski kullanıcı en azından kanıtın olur..
%100 hiç bir problem yaşamak istemiyorsan hiiiiiç bu işlere girme. Temiz bir hesap aç, istediğin oyunları istek listene ekle ve indirimleri pusuda bekle..
Bosphorus-34B
kullanıcısına yanıt
evet yapıla biliyormuş diye bende duymuştum. ödeme yaptığı yöntemle filan çok kolay hesabının hacklendiğini idda edebiliyormuş. mesela satın aldığında isim soyisim ve kredikartını soruyor. kimliğini veya kredi kartının fotoğrafla filan ispatlayınca hemen iade ediyorlarmış diye duymuştum. ayrıca satın aldığı kredi kartıda kendine aitse yine çok kolay ispat eder. geçmişte hesap satışlarından bu şekilde sorunlar yaşanmış. kötü niyetli kişler kolayca hesapları geri almışlar. steame hesabı satın aldığını söylersen ne olur bilmiyorum ama hiç bulaşmaya değmeyecek bir iş.