Şimdi Ara

Steam ile satış yaparken PayPaldan dolandırıldıysanız paranızı geri alabilirsiniz !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar imzamda veya konularıma bakarsanız yürüttüğüm SkinPazarı topluluğunu görebilirsiniz. Toplulukta paylaştığım PayPal para iadesi yoluyla dolandırılmaktan kurtulma yöntemini buradada anlatmak istiyorum. Steam grubumuza katılırsanız seviniriz ve AK-47 | Kırmızı Çizgi çekilişinede katılabilirsiniz.

Grup linki:http://steamcommunity.com/groups/skinpazari/
    Yazımın linki:http://steamcommunity.com/groups/skinpazari/discussions/4/405694115206365555/

Merhaba tüm SkinPazarı ailesi grubumuz şuan 57 kişi ve büyük ihtimalle çoğumuz bir satıcı değiliz fakat oyundan sıkılmanızdan ötürü vb. Steam hesabınız olsun veya eşyalarınız olsun bir şeylerinizi satmak istiyorsunuz. Sattığınızı varsayalım Paypal yoluyla ödemenizi aldınız mutlusunuz fakat bir süre sonra (maks. 180 gün) bir bakmışsınız para ortalıkta yok. Hareketlere girdiniz Para iadesi olarak paranız geri çekilmiş her yerden blokeleri yemişsiniz. Reddit'ten alıntıladığım bir yöntemi sizinle paylaşmak istiyorum. 

Satıcı 3 hareket ile 20$ lık eşya satışı yapmış ve para iadesi ile parasını geri almış alıcı. Satıcı Paypalı herhangi bir ümidi olmadan aramış, ve departman departman kişilerle görüşmüş, sonunda Dolandırıcılık Departmanı Müdürü ile görüşme yapmış ve karşısındaki kişi olayı biliyormuş, Redditte belirten arkadaş müdürün böyle satışlarla ilgili her gün bildirim aldıklarını söylemiş bunuda belirtmek istedim..
    Müdürün alıcı hesabının IP loglarını incelediğini (neden inceliyor derseniz para iadesini Yetkisiz Hak yani hesabın çalınmış olduğunu gösteriyor ve parayı geri alıyor.) ve logları inceledikten 10 dakika sonra paranın tekrar Paypal hesabına aktarıldığını söylemiş fakat Türkiyede
    Eğer ki sizde sattığınız anahtar veya eşyanın parasını kaybettiyseniz, PayPal'ı öncelikle kanıtları yollamanız gerekiyor (chat logları, takas geçmişinizin ekran görüntüsü). Başka bir şey ise, Satıcı arkadaşımız eşyayı satarken online hesap veya online kelimesini kullanmamış. Konuşmalarda her zaman eşya kelimesini kullanmış ve ürünün ne olduğu hakkında soru sorulmamış.
    Satıcının bir ayrı durumu ise, para iadesini Kasım ayında almış alıcı ve bizim meşhur satıcı alıcının Twitter adresini bulmuş ve Twitter üstünden PayPal'dan aldığı para iadeleriyle gövde gösterisi yapmış. Satıcımız SteamREP'e şikayet edeceğinide belirtmiş.
    NOT: Satıcının yaptığı şeylerin adım listesi:
    Konuşmalarınızın ekran görüntülerini saklayın. (Kasımdan beri saklamış arkadaş)
    Eşyanın gittiğini gösteren takas geçmişi kanıtı (Ekran Görüntüsünden bahsediyorum.)
    Kişinin sizi engellediğine dair bir ekran görüntüsü veya kanıt
    PayPal bildiriminizde uzun kelimeler ve uzun cümleler kullanın fazla karakter sayısı sizin daha açıklayıcı olmanıza ve PayPal'ın durumu daha ciddiye almasına denktir. (Satıcı ~2000 karaktere ulaşmış)
    Bunları yaptıktan sonra paranın iade olarak çekildiğini gördüğü zaman Paypal Dolandırıcılık Departmanıyla görüşüp konuyu tekrar anlattığı için parasını geri aldı arkadaş.

Elbette PayPal'ın ülke ülke verdiği destek farklılaşır fakat PayPal'da global bir firmadır ve işinizin peşinden ne kadar koşarsanız o kadar destek vereceklerdir. Yediğim PayPal scamından sadece bir ticket ile kurtuldum bunuda belirtmek isterim.

PayPal satışı yapmak için Arkadaş ve Aile seçeneğini kullansanız bile bunları yapmazsanız dolandırılabilirsiniz. Hepinize Bol Kazançlar Dilerim.
    Alıntı: Reddit - GlobalOffensiveTrade
    Çeviri: Clown

Önceden dolandırılsanız bile paranızı şimdi geri alabiliyorsunuz ve bu yöntem %100 kesin paranızı alırsınız diye bir güvencesi bulunmamakta tamamen sizin PayPal'a yaptığınız açıklama ve becerinize bağlı.
    Herkese bol kazançlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clown027 -- 12 Mart 2016; 16:18:49 >

• Cekilise katilamiyorum? Baslik altina yorum yazilmiyor yorumlara kapattiniz mi? Ayrica ne zaman yapilacak cekilis onuda yazmamisiniz.
  • Çekilişin 50 kişi katılımı sağlanınca verileceği belirtildi ama bunu 35 e çektim ve çekilişe katılmak için gruba katılmanız gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.