|
Steam Donanım Anketi açıklandı: Windows 11 ve AMD çöküşte
-
-
AMD alanlar korsan mı oynuyor nedir bu :)
-
DLSS'in etkisi büyük
-
Zorlama Microsoft tutmadı bu Windows 11.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Gizli kral 1060 ve 1050ti yoluna devam ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amd kullanıyorum. Yazılım ya da başka bir sorun yaşamıyorum, yaşıyorsam da farkında değilim açıkçası.
Ama işte delinin kuyuya taş atması misali AMD driver konusunda sorunlu dediler. İnsanlar da haklı olarak Nvidia kullanmaya yöneldi.
Starfield'da yaptıkları rezillikte pek unutulacak cinsten değil hani. AMD destekli üretilen uzay oyununda AMD ekran kartları yıldızları renderlamıyor . Far cry 4'de Nvidia, AMD kartların render alamayacağı şekilde gizli bir objeyi oyunun içine sokmuş ve AMD kartların canına okutmuştu. Oyun çıktıktan uzun bir süre sonra anlamışlardı hatta. Şimdi baktım ama hiç bir şey bulamadım. Artık ne kadar doğru bilemiyorum.
Bu arada w11'in genel geçer olarak ne kadar kötü bir os olduğunu da buradan görebiliriz. Muhtemelen w11'li gelen laptopları bile formatlayıp w10'a çevirdi kullanıcılar.
-
çok yakında ai wine yi hiç düşünemediğiniz kadar geliştirecek !
onda sonra arka planda 100 mb bile yemeyen bir gnu/linux üzerinde
wine oyun keyfi yapacasınız ! 1 yıl ya var ya yok yani !!!
-
Mac de oyun mu olur mantığıyla yüklemiyordum hiç geçen yükledim pilde oyun oynadım ya ne fan sesi ne yavaşlık baya pilde oyun oynadım 1 sat; 3% pil gitti..
-
Malesef amd alan yok fazla
-
İşlemci kategorisinde düşmesine çok şaşırdım, millet gidip 13. veya 14. nesil intel çöplerine para yağdırıyor ya gerçekten hayret ediyorum.
-
Milletin bir şey bildiği yok hocam anlatamazsın adam hala amd cok ısınıyor diyor huhahahah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam daha geçenlerde yazılımsal sorundan ötürü birçok kişi oyunlardan banlandı AMD kart kullanan ve geliştirdikleri Anti-Lag+ özelliğini açan. İşlemci olarak AMD kullanıyorum uzun süreli anakart desteğinden ötürü ama ekran kartı olarak AMD tercih edeceğimi çok zannetmiyorum.
-
Artık bu pc işlerini bırakana kadar amd işlemciden vazgeçmem... Hem f/p açısından, uzun süreli anakart desteğinden....
Ha yıllar sonra aldığım msi gaming z rx 6800'den sonra lanet olsun ekran kartlarına...
Yazılımı ayar tutmaz, güncelleme gelir oyunlar çöker .. çözümü var yok şunu sil bunu sil...
Yahu oyunu geçtim crom tabanlı browserda da çökmezsin be kardeşim...
2 yıl rtx 1660 kullandım, gözünü seveyim Nvidia'nın...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parallels Desktop üzerinde Windows 11'in ARM versiyonuyla 3D oyunları oynamayı deneyin bir de. Sonuca şaşıracaksınız. Eskisi gibi değil.
-
Haberdeki "Bu rakam bir süredir gördüğümüz en büyük kayıplardan biri." cümlesinde "rakam" kelimesi yanlış kullanılıyor sürekli olarak. Rakam, sayılardaki her bir karaktere verilen isimdir.
-
W 10'nun da pek iyi olduğu söylenemez. Hala, durup dururken sorun çıkartabiliyor. Özellikle de güncellemelerden hemen sonra, ne hikmet ise güncelleme ile alakalı olmayan ayarlar bile resetleniyor, bozuluyor ya da hiç çalışmayabiliyor.
-
1650/60 falan da biraz (pandemi) mecburiyeti ile alınan kartlardan, özelikle dizüstülerde çok vardı.
-
yazıyı yazan intelden maaş alıyor... resmen iftira atmışlar...
İşlemci kategorisinde düşmesine çok şaşırdım, millet gidip 13. veya 14. nesil intel çöplerine para yağdırıyor ya gerçekten hayret ediyorum. |
Milletin bir şey bildiği yok hocam anlatamazsın adam hala amd cok ısınıyor diyor huhahahah |
AMD alanlar korsan mı oynuyor nedir bu :)
|
Gizli kral 1060 ve 1050ti yoluna devam ediyor
|
Benzer içerikler
- netgsm şikayet
- kişi araştırma programı
- instagram arka plan beyaz yapma
- ipad whatsapp var mı
- instagram dondurma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X