Şimdi Ara

Steam İndiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ilk önce konuyu nereye açacağımı bilemedim yöneticiler lütfen konuyu gerekli yere taşısınlar

neyse soruna geçelim arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi steam indiremiyorum install steam tuşuna basıyorum ama hiçbirşey olduğu yok.... öylesine bekliyorum ve bekleyişimin sonunda hiçbir sonuç yok sadece windows bu sayfayı bulamadı ekranı...

lütfen bi çözüm bulun.

SAYGILAR.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• site su an cok yogun olabilir bende bu aksam indiricem

sonra dene istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_R

site su an cok yogun olabilir bende bu aksam indiricem

sonra dene istersen

• şimdi denedim indirebiliyorum. steam de sorun yok. dns kullanıyorsan değiştirmeyi deneyebilirsin. ben ilk kurmaya çalıştığımda 8.8.8.8-8.8.4.4 dns vardı ve steame bir türlü girmiyordu. değiştirince düzeldi.
  • benim dnslerim zaten farklı

lütfen bir çözüm bulun :((
  • denedim hala indirilmiyor :/
  • google.com a 'steam indir forum' diye arat elbet bir forum sitesi steam indirme dosyasini hotfile , **** gibi sitelere upload yapmistir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steamda Atölyeden Dosya İndirmek
    12 yıl önce açıldı
    Steam EU key çalışmadı.
    8 yıl önce açıldı
    Steam Store'a girilmiyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi SS Çekermisin
  • nesini ss istiyorsun k i:D google chrome internet sitesini bulamıyıncane açıyorsa onu açıyor :D
  • bay_r dediğini yaptım ama maalesef hiçbir sitede yok lütfen çözüm lazım bana
  • dostum gece gelebilirim anca eve o zaman yardimci olurum. steam kurulum dosyasini hotfilea upload edeerim sende kurarsin 10:30da evdeyim

• döndünmü upload ettiysen verirmisin?
  • teşekkürler ama sorunu çözdüm nası çözdüğüm hakkında hiçbir fikrim yok sadece bilgisayarı 6 7 saat dinblendirdim ve açıldı neyse yardımların için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deidara77

teşekkürler ama sorunu çözdüm nası çözdüğüm hakkında hiçbir fikrim yok sadece bilgisayarı 6 7 saat dinblendirdim ve açıldı neyse yardımların için saol

Rica ederim.
  • Sorun dnslerde değil.Dün o saatlerde bende steam sürekli hata veriyordu bi sileyim sonra yüklerim dedim.Silmez olaydım.Çıldırıcaktım resmen ama sorun sitede çıktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.