Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Steam Link | 4 Gün Kullanıldı Satın Al 11 Mayıs 2018 20:40 1 1 Steam Link | 4 Gün Kullanıldı Sadece birkaç kez kullandım belki dört gün bile olmamıştır. Ev şartları nedeniyle kullanamayacağım Steam Link'i satıyorum. Sıfır almıştım, sıfır sayabilirsiniz. Tüm içeriği ve kutusuyla birlikte. Detaylı teknik desteği ve cihaza yönelik incelikleri de ihtiyaç halinde sağlayacağım. Fiyat sondur, kargo alıcıya ait. Dilediğiniz kargo firması ile gönderim yapabilirim. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Ürün Kırşehir'den gönderilecek. Fiyat : 115 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Vortex Strike Eagle 1-6x24 Tüfek Dürbünü Asus VW224S 5ms Monitör (Kargo Bana Ait) Samsung CLP-315 Renkli Lazer Yazıcı (Çizgili Yazma Arızalı) Eee PC 1000HA + Adaptör = 150 TL