Şimdi Ara

Steam lock kaldirma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steam hesabım çalındı şüphesiyle kitledim ama yanlış alarmmis hesap bende ama kilitli...ticket attım gamesatis dan aldığım steam kodlarını yolladım yaklaşık 2 haftadır ses seda yok izngilizcem olmadığı için kendimi de ifade edemedim yardimlarinizi bekliyorum

Edit:imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorstPlayer -- 25 Ağustos 2015; 23:35:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkce ingilizce ceviri yapan guzel siteler var az az yaz sonra tek tek yapistir kendin yapabilecegin birsey ama
    biraz zahmet

• Benimde aynısı başıma geldi 4. günde açtılar hesabı. Benimde ingilizcem hiç yok sadece şunu yazıp kredi kartı bilgilerimi/eposta adresimi ve alışveriş yaparken kullandığım fatura bilgilerini ekledim.

Accidentally I locked my account, I want to open my account

Çok kasmana gerek yok derdimi anlatcam diye, hesabımı açın demen yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Benimde aynısı başıma geldi 4. günde açtılar hesabı. Benimde ingilizcem hiç yok sadece şunu yazıp kredi kartı bilgilerimi/eposta adresimi ve alışveriş yaparken kullandığım fatura bilgilerini ekledim.

Bende hallettim bi şekilde sizin ki kadar kısa sürmedi ama 3 hafta

• quote:

Benimde aynısı başıma geldi 4. günde açtılar hesabı. Benimde ingilizcem hiç yok sadece şunu yazıp kredi kartı bilgilerimi/eposta adresimi ve alışveriş yaparken kullandığım fatura bilgilerini ekledim.

Biraz öyle oldu daha önce çektiğim cüzdan kodu falan yolladım bi iki şey daha istediler ben uzattikca bıkmış olcaklar ki açtılar

• quote:

Orijinalden alıntı: jhasir

quote:

Bende hallettim bi şekilde sizin ki kadar kısa sürmedi ama 3 hafta

Hadi gözünüz aydın hocam Ben hiç soru sormalarına fırsat vermeden herşeyi verdiğim için hemen açtılar sanırım, 3 hafta iyi beklemişsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.