Şimdi Ara

Steam para iade süresi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba,ben 2 gün önce steam dan 24Tl lik bir oyun aldım ama hemen iade ettim.oyunu 45dk oynamıştım.
    steam dan hemen e posta geldi.ama 2 gündür para kredi kartıma gelmedi.acaba ne zaman gelir?ticket attım ama cevap gelmedi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam Para İade Süresi: Bilmeniz Gereken Her Şey

Steam'de bir oyun veya uygulama satın aldıktan sonra pişmanlık duyunuz varsa ve paranızı geri almak isterseniz, Steam'in iade politikasını anlamanız önemlidir.

Steam İade Süresi

Steam'de, satın alma tarihinizden itibaren 14 gün ve satın alma tarihinizden itibaren 2 saatten az oynama süreniz varsa, tüm oyunlar ve yazılımlar için bir iade süresi mevcuttur. Bu süreden sonra para iadesi yapılmaz.

Steam İade Parası Ne Zaman Gelir?

İade onaylandıktan sonra, para iadesi kullanılan ödeme yöntemine bağlı olarak değişir:

• Kredi Kartı veya PayPal: Para iadesi genellikle 3-5 iş günü içinde hesabınıza yansır.
    • Steam Cüzdanı: Para iadesi hemen Steam Cüzdanınıza aktarılır.

Steam İade Ne Kadar Sürer?

Steam iade süreci genellikle 7 iş günü içinde tamamlanır. Ancak karmaşık durumlarda daha uzun sürebilir.

Steam Karta İade Kaç Gün?

Kredi kartına yapılan iadeler genellikle 3-5 iş günü içinde hesaba yansır.

Steam İade Kaç Günde Gelir?

Steam iade süreci genellikle 7 iş günü içinde tamamlanır ve onaylandıktan sonra para iadesi ödeme yöntemine göre değişen bir süre içinde hesaba yansıtılır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 7 güne kadar gelir merak etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

7 güne kadar gelir merak etmeyin.

teşekkürler hocam.daha erken gelme ihtimali varmı acaba?
  • Malesef. Bana 5. Günde gelmişti sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • para iade edildikten sonrada 7 gün boyunca parayı kullanamıyorsun diye biliyorum. Bana öyle olmuştu yani. 3. günde iade ettiler. 7 gün sonrada para kullanılabilir oldu. Oyunu hiç oynamamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.