Şimdi Ara

Steam Update ve açılmama Sorunu %100 Çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • steam 96 mb lik dosya indirdikten sonra steam açılmıyorsa Çözüm: Steam/package/tmp içindeki bütüm dosyaları kopyalayıp Steam dizinine yapıştır yapıyoruz ve Steam açılıyor
    bu yöntem bana aittir

İyi oyunlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam Güncelleme Sorunu %100 Çözümü

Steam, milyonlarca oyuncunun uğrak yeri olan popüler bir oyun platformudur. Ancak bazen Steam güncellemeleri sorunlara neden olabilir ve oyunu açmayı engelleyebilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Steam'i Yönetici Olarak Çalıştır

Steam'i yönetici olarak çalıştırmak, güncelleme işlemi için gerekli izinlere sahip olmasını sağlar. Bunu yapmak için Steam istemcisine sağ tıkla ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seç.

2. Steam Önbelleğini Sil

Steam önbelleği, geçici veriler depolamak için kullanılır. Bu veriler güncelleme sorunlarına neden olabilir. Önbelleği silmek için şu adımları takip et:

• Steam'i başlat.
    • "Steam" menüsüne tıkla ve "Ayarlar"ı seç.
    • "İndirilenler" sekmesine git.
    • "İndirme Önbelleğini Temizle" düğmesine tıkla.

3. Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula

Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak, bozuk veya eksik dosyaların olup olmadığını kontrol eder ve bunları yeniden yükler. Bunu yapmak için şu adımları takip et:

• Steam kütüphanesinde sorunlu oyunu seç.
    • Oyunun özelliklerini açmak için sağ tıkla ve "Özellikler"i seç.
    • "Yerel Dosyalar" sekmesine git.
    • "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" düğmesine tıkla.

4. Steam'i Yeniden Yükle

Diğer tüm çözümler başarısız olursa, Steam'i yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Bunu yapmak için şu adımları takip et:

• Kontrol Panelini aç.
    • "Programlar ve Özellikler" bölümüne git.
    • Steam'i bul ve kaldır.
    • Steam'in resmi web sitesinden en son Steam istemcisini indir ve yükle.

Bu adımlar, "Steam güncelleme sorunu"nu çözmene yardımcı olacaktır. Sorun devam ederse, Steam Destek ile iletişime geçmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ya çok teşekkür ederim mübarek
  • bişey deil iyi oyunlar
  • BEYLER LUTFEN YARIM EDIN BENIM GINCELENIRKEN 40 KB FALAN OLUNCA GERIYE ATIYOR KB I NAPMALIYIM ALLAH AŞKINA YARDIM EDIN LUTFEN
  • TEK ÇÖZÜMÜ MODEME RESET ATMAK %100 ÇÖZÜM SAKIN ABUK SUBUK VİDEOLARA KANMAYIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.