Arkadaşlar geçen hafta minimum gereksinimlerine hiç bakmadan ( neyine güveniyosam bu bilgisayarın ) call of duty: ghost u satın aldım. 1 gün boyunca indirdim ve tabiki malum nedenlerle oyunu açamadım ( directx 11 hatası ). sonuç olarak $70 kadar bi ücret patlamıştı. google da arama yaptım ancak bu durumda iade alabilmeyle ilgili pek konu bulamadım. o yüzden bu konuyu açayım en azından bu sorunu yaşayanlara yardımcı olur. sonuç olarak oyun açılmayınca steam e mail attım ve durumu izah ettim. ilk başta bu konuda yardım edemeyeceklerini minimum gereksinimleri incelememi söylediler. oyun açılmayınca zaten karşılamadığını anladığımı söyledim ve hiç beklememe rağmen bugün onaylarsam para iadesini steam wallet ile yapabileceklerini anlatan bi mail aldım. umarım benim gibi sazanlık yapıp oyuna balıklama atlayan olmaz ama yinede iletişime geçip bu tür bi iade almanız söz konusu olabiliyor arkadaşlar bilginize.
İade isteyince yapılıyor zaten bende 2 kere olmuştu hediye gelen oyun DE ve LV versiyonlar olduğu için hediye edene gitmişti para geri olarak. Tabi sistem gereksinimlerine bakmak gerek her zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016
İade isteyince yapılıyor zaten bende 2 kere olmuştu hediye gelen oyun DE ve LV versiyonlar olduğu için hediye edene gitmişti para geri olarak. Tabi sistem gereksinimlerine bakmak gerek her zaman.
evet öyleymiş hocam yapıyolarmış. bunla ilgili pek konu bulamamıştım daha çok pre order larda yapmışlar hep ama benim hesapta oyun oynanmış görünüyodu. ona rağmen yaptılar. tabi bide oyunu almadan sisteme bakmak gerekmiş
quote:
Orijinalden alıntı: bkrmdn
quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016
evet öyleymiş hocam yapıyolarmış. bunla ilgili pek konu bulamamıştım daha çok pre order larda yapmışlar hep ama benim hesapta oyun oynanmış görünüyodu. ona rağmen yaptılar. tabi bide oyunu almadan sisteme bakmak gerekmiş
Benimkilerde oynanmıştı hatta Borderlands LV olduğunu sonradan fark ettim 4-5 saat oynamıştım o zamana kadar, bunu hesabımdan silin normal versiyonu ekleyeceğim der demez sildiler aynı gün. Aynısı Sleeping Dogs içinde olmuştu.
Benimki gibi bir durumda oynansa da yenisini alacağınız için kabul ediyorlar sorgusuz sualsiz.
İade yapıyorlarsa tebrik etmek lazım. Nitekim böyle bir zorunlulukları yok.