Şimdi Ara

SteamKO - ASLANHAN - Upgrade Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar :) 6 yıl sonra oyuna dönmüşken , cesaret edemediğim şeyleri yapmaya başladım.

Ufak bir bütçe ile +8 Item basıyorum , buradan tüm geçmişimi paylaşma kararı aldım.Ek olarak , YouTube Kanal'ı kurup , kayıt ettiğim videoları keyifli bir şekilde siz forum üyelerine paylaşmak istiyorum.
    Yorumlarınızı ; İyi - Kötü yazarsanız çok sevinirim...
    5 ŞUBAT 2016 : SteamKO Cypher - ASLANHAN - Item Upgrade (+8 Rogue Chitin Bot )

6 ŞUBAT 2016 : SteamKO Cypher - ASLANHAN - Item Upgrade (+8 Rogue Chitin Gaunlets )

• Adamsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler,
    Hevesini kırmayayım ama +5 chitinin 150-200-250 k ya toplanabildiği piyasalarda +8 çok birşey değil gibi sanki :) tek mesele bus parasını denkleştirmek, oda olur sanırım. Yinede güzel, oynamıyacaksan hızlıca elinden çıkarmanı öneririm.
  • MoneyTalks kullanıcısına yanıt
    Valla 2'den aliyorlar Chitinleri

Ek olarak ; 130'dan sattim tanesini

• krowazın olmadığı serverde +8 chitin çok güzel item.tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

krowazın olmadığı serverde +8 chitin çok güzel item.tebrikler

Yorum için çok teşekkür ederim , akşam video ekleyeceğim bir tane ..Umarım keyif alıp izlersiniz

1080p
  • Tebrikler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 Adet daha Rogue Bot / Gaunlet daha mevcuttur ...

Bugün 2 GB'lik upgrade aptım , Ne bir adım ileri , ne bir adım geri...
  • Kaç taneden geçti peki , videolarda baştan sona görebiliyor muyuz

• Adam ilk günden hevesliydi emeğine sağlık

• Bu gidişle oyunu bırakacaksın Eren, bence fazla zorlama artık . Hayırlısı olsun, +9da bekliyorum senden

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Bu gidişle oyunu bırakacaksın Eren, bence fazla zorlama artık . Hayırlısı olsun, +9da bekliyorum senden

Merhaba arkadaşlar :)

Doğrusu UpGrade işi benim açımdan iyi gidiyor , ancak kendimi durup biraz sabırlı olabilsem , şuan oyun içerisinde güzel itemlar dizmiştim 1 İleri , 2 Geri , 3 İleri , 2 Geri oluyor hep , kafa kafaya geliyor.

Dün 2 Adet Chitin +8 Bot daha bastım , ancak bayağı (1.5GB Kadar) boş UpGrade yaptım.

Video eklemeye ne yazık ki fırsatım olmuyor , şöyle 5-6 dakika tadında bir video oluşturuldu ama tamamiyle taslak şuan.Umarım eklemeye vaktim olur , sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum

• eline sağlık steam ko sanırım? eski ko cular geri dönüyor bende 10 yıl kadara radan sonra tekrar başladım 2 günde level 51 oldum
  • piyasada +9 chitinler yakında gezmeye başlar maksimum 3-4 aya 9set görebilirsiniz.
    ayrıca hoş geldiniz.
    bende en son manes ronark'dan sonra oynamıyordum hile vb. sebeplerden dolayı. Çok yüklü bir miktar para ayırdım bu oyun için. Bakalım şansım yağver gidicek mi :) nick HumanAMD

ekleme:
    ayrıca yakın dostlarım sürekli oynuyorlardı bayaa birşey paylaştılar oyun hakkında..
    son 2-3 senede oyun gerçekten çok değişti... eski knight online yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 8 Şubat 2016; 19:28:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Bu gidişle oyunu bırakacaksın Eren, bence fazla zorlama artık . Hayırlısı olsun, +9da bekliyorum senden

Doğrusu UpGrade işi benim açımdan iyi gidiyor , ancak kendimi durup biraz sabırlı olabilsem , şuan oyun içerisinde güzel itemlar dizmiştim 1 İleri , 2 Geri , 3 İleri , 2 Geri oluyor hep , kafa kafaya geliyor.

Dün 2 Adet Chitin +8 Bot daha bastım , ancak bayağı (1.5GB Kadar) boş UpGrade yaptım.

Video eklemeye ne yazık ki fırsatım olmuyor , şöyle 5-6 dakika tadında bir video oluşturuldu ama tamamiyle taslak şuan.Umarım eklemeye vaktim olur , sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum

Dun PM attim oyunda ama AFK idin sanirim. Plan ne? 70+ devam mi ardream, RLB falan mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numan -- 8 Şubat 2016; 19:50:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Dun PM attim oyunda ama AFK idin sanirim. Plan ne? 70+ devam mi ardream, RLB falan mi?

Hocam selamlar , mesaji iPhone Beta uygulamasindan yaziyorum ??

+80 , ama Ardream gelince mutlaka 59 Asas'im olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

Kardeşim bu gece hüsran oldu benim için :)

4 GB'den fazla zarar var

Ulan 7 Sherion & Dark Vane alabilme şansım vardı bee :)

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    kendin ettin kendin buldun
  • 40M= 30 TL cyper ...

Pm bekleyiorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.