Şimdi Ara

Steamko vs Usko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelin gençler tartışalım sizce son durum nolur? Ben kendi yorumumu yapmak istiyorum. Oyuna para yatırmak isteyen adam steamkoda kalmaz bu pus fiyatlarıyla. Bence pathos serveri kafadan battı çünkü daha kemik kadro oluşamadı bile yeni serverin açılmasıyla oraya gitmeye çalışırlar ama diğer sw ler ayakta kalabilir gibi . Her şey uskoya bağlı hakkaten güzel bir ortam oluşturabilirse bence olympia ayakta kalır. Eğer beceremezse usko tamamiyle batar ve steamko güçlenerek devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de uskonun gidişi türkiyedeki yayıncı ve youtuberlarada bağlı. Ne bileyim asosyal coder olsun lahza olsun (onlara kadar gittiyse bu yazı onlarada selam olsun) onlar elini ayağını steamkodan çekip uskoya geçerlerse onların arkasındaki kitlede onları takip edecektir. Ama sw kötü steamko daha iyi derlerse yapacak bişey yok usko son nefeslerini alır. Yani türkiyenin knightla uğraşan youtuber ve yayıncıları bu yazımı görürseniz toplanıp hangi tarafta devam edeceğinizi karar verin. Sizin etkinizle bu sw lerden biri ayakta durabilir

• Biz bu oyunun GM lerinin olmadığı zamanlarıda biliriz Koxpu olmayanın partiye alınmadıgı dönemleri, karanlık dönemler ey gidi ne günlerdi.. Banlanan olmazdı. Demem o ki bu oyun batmaaz. 15 sene öncede aynı muhabbet vardı şimdide.
  • Batmaz diyosun da o zamanlar çıkan ilk online oyunlardandı bende biliyom o zamanları bi bu bide metin 2 vardı şimdi ama bin tane online oyun ve cs go lol gibi oyunlarda geldi batmasa bile işi zor diyorum ben

• Yok zor mor değil. Knight bırakılmaz ara verilir. Çok gördüm ben her ay cıkar bu konu
  • Peki sence hangisi daha fazla oynanır steamko mu uskomu

• quote:

Orijinalden alıntı: Eosen

Peki sence hangisi daha fazla oynanır steamko mu uskomu

Olympiada Servera girmek ıcın 50-100 kisi beklıyorm [Exp pre olmasına ragmen]
    Premiumsuz bekleyenlern sayısı 300+ları buluyor .
    4 kanal var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    4 yıl önce açıldı
    Metin2 Pvp Server
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Steamko cyperda gb kasmaya başladım.ileride ardream açılırsa arada pk atarım diye.

Olimpianin açılması ile birliktr userde azalma var ama mesela ben çok olur diye düşündüm olmadı bir kisim gitti.bu tayfa genelde chitin, gem vs mezarcı fiyattan satanlardi ve onlar gitti inan buy ve sell pazarda item satar oldun çok memnunum sw çok güzel oldu ticarette

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brokoli Çorbasi

quote:

Orijinalden alıntı: Eosen

Peki sence hangisi daha fazla oynanır steamko mu uskomu

Olympiada Servera girmek ıcın 50-100 kisi beklıyorm [Exp pre olmasına ragmen]
    Premiumsuz bekleyenlern sayısı 300+ları buluyor .
    4 kanal var.

premiumsuz 30-40 sayıyor 1e. Bir tek bugün tüm serverlar 30-40 sayiyor o da pazar günü diye herhalde kaç gündür oly1 hariç tek tık giriyorum bomboştu maradonlar.
  • FieSTaA kullanıcısına yanıt
    O1 O2 O4 pazar kurulmuyor
    sadece o3 Military 1 gir
    pazarların kalabıgını gorursn. Gateden baslıyor pazarlar =D
  • Brokoli Çorbasi kullanıcısına yanıt
    O2 hariç pazar kuruluyor hocam.
  • hiç bişi olmaz ya steama da uskoyada ilerde yeni server gelir ikisinden birine herkes oraya kayar devam eder böyle böyle ..
  • Öyle öyle devam eder diyosunda hep aynı döngüleri yaptıklarında her seferinde azalmalar yaşanıyor yeni sw açıldı hop diğer sw lerin piyasa yavaşladı yeni sw açılcak hop bida piyasa yavaşlıycak böyle böyle gider bu durum en sonda patlar ellerinde bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.