Şimdi Ara

SteelSeries Aerox 3 Wireless Onyx Gaming Mouse - 598 tl kombo ile 438tl oluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  SteelSeries Aerox 3 Wireless Onyx Gaming Mouse - 598 tl

500 tl amazon hediyeyi ceki alirsaniz world kart kartla 50 puan cek icin amazon 60 tl veryor birde mobilden kampanyaya katilirsaniz 150 tl ustu 50 tl indirim oluyor

totalde 60+50+50=160 tl indirimle

438 tl kablosuz ve isterseniz kabloluz sarj olan mause alirsiniz saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmin -- 27 Nisan 2022; 12:45:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok zahmetiymiş alması. :)

• S335 kullanıcısına yanıt

10 dk almasi para var kombosuz 1 sn tabiSteelSeries Aerox 3 Wireless Onyx Gaming Mouse - 598 tl kombo ile 438tl oluyor. 

• 150/50 herkese vermiyor.

Alıntı

metni:
    Kampanya sadece Amazon tarafından e-posta veya anlık bildirim ile davet edilen veya Amazon müşteri hesabına giriş yaparken Amazon.com.tr’de Kampanya’ya ilişkin tanıtımı görüntüleyen müşteriler için geçerlidir. Kampanya başka bir müşteri hesabına aktarılamaz.

https://www.amazon.com.tr/b/node=27108997031?tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR

• urun bitti 850 olmus amazon satinca 598 e satiyor.Bu hafta iki kere girdi satisa.

• Son bir ay içerisinde fiyatları yavaş yavaş artmaya başlamış ama genellikle 400-500 TL bandında satılmış bu ürün. Ne oldu da iki katı fiyatına çıkmışta şimdi indirime girmiş gibi bir havalara bürünülmüş ben anlamadım açıkcası. Bu arada konuyu açan arkadaşa değil lafım, satıcıların fiyatlandırma politikasında ki tuhaflığa dikkat çekmek istedim.

• damn2u kullanıcısına yanıt

hocam onu başka forumda tartıştılar kablolu olanmış indirime girenler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atmin kullanıcısına yanıt

Yok ben onu kast etmedim, fiyat grafiğine baktım wireless olanın, hatta alttaki link'e girip siz de fiyat grafiğine bakın, hangi tarihte ne kadara satılmış detaylıca gösteriyor. Steelseries mouselar sessiz clickleri ve geçmişte garantiden Rival 300 gönderip Rival 310 ile değiştirmeleri nedeniyle benim için olumlu bir marka fakat bu modelde lod değeri çok yüksek olduğu için tercih edemiyorum fps oyuncusu olarak. Razer Basilisk X ise tutuş ergonomisi olarak en elime yatkını fakat onun da sağ ve sol click sesleri farklı çıkıyor, sol click epey yüksek sesli hatta, sanırım iki farklı switch kullanılmış. Sanırım ben bu gidişle aradığımı bulamayacağım. SteelSeries Aerox 3 Wireless Onyx Gaming Mouse - 598 tl kombo ile 438tl oluyor. 

SteelSeries Aerox 3 Wireless Onyx Gaming Mouse - 598 tl kombo ile 438tl oluyor.akakce.com
    SteelSeries Aerox 3 RGB Wireless Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-aerox-3-wireless-rgb-optik-kablosuz-oyuncu-fiyati,1011823201.html

• Ürün 2022 modeli değil, ilk çıkan sorunlu modeldi.

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Nasıl bi sorun acaba birde 2022 olup olmadığını nasıl anlarız

• poseidon_TR kullanıcısına yanıt

altı böyle olan 2022 model satılanın altıda böyle .

SteelSeries Aerox 3 Wireless Onyx Gaming Mouse - 598 tl kombo ile 438tl oluyor.rtıngs.com
    SteelSeries Aerox 3 Wireless vs SteelSeries Aerox 3 Wireless (2022) Side-by-Side Mouse Comparison
    https://www.rtings.com/mouse/tools/compare/steelseries-aerox-3-wireless-vs-steelseries-aerox-3-wireless-2022/19680/29788?usage=8876&threshold=0.10

• poseidon_TR kullanıcısına yanıt

ASIN koduna bakacaksın bunun ve 2022 modelinin farklı.

• No Way Out kullanıcısına yanıt

ürünü geçen hafta aldım geldi 2022 model bu arada.

• S335 kullanıcısına yanıt

Sesli güldüm yaa SteelSeries Aerox 3 Wireless Onyx Gaming Mouse - 598 tl kombo ile 438tl oluyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 5 Mayıs 2022; 17:9:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.