Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SteelSeries Arctis9 Wireless PS5 + PC Satın Al 21 Eylül 2022 16:01 1 1 SteelSeries Arctis9 Wireless PS5 + PC Ürün 12 Ağustos tarihinde hepsiburadadan alınmıştır. Faturası ve kutu içeriği tamdır. Ürün toplamda 1 ya da 2 saat kullandım. Playstation cihazımı satıp Xbox a geçtiğimden (daha önce ps5 imi forumdan sattım. Önceki ilanlarımdan kontrol edebilirsiniz) Xbox da kullanamadığımı fark ettim ve xbox için uyumlu olan steelseries nova kulaklığı aldım. Bu sebeple bu kulaklık boşa çıkmış oldu. Ürün sıfırdan farksızdır fiyat olarak da dip fiyat yazdım. Lütfen pazarlık etmeyiniz. Temizlik açısından sıfır kapalı kutudan hiçbir farkı yoktur. Teşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Ağustos 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Silinebilir [SATILDI] Bang Olufsen H95 Açık Kutu TR Cihazı ANC de son nokta.. PS5 Diskli versiyon + 2 kol + Steel Series Kulaklık SIFIR GIBI IPHONE 11 128 GB YURTDIŞI KAYITSIZ