Şimdi Ara

Steelseries Rival300S 149TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fiyat iyi geldi paylaşayım dedim

• ben almayı düşündüm ama sonra incehesap ve amazon nun indirimlerini beklemeye karar verdim yine 150 e düşerse en azından kargoya 9 tl vermeyiz
  • N11 11.11'de satın alıp iade ettim. İnceleme de yazmıştım:

Hafızasız Büyük Fare

"Eli büyük olanlar için iyi. Eli küçük ve orta boyutta olanlar sıkıntı yaşarlar. Uzun kullanımda farenin kamburu eli ağrıtıyor, daha rahat bir tasarım yapılabilirmiş. Farenin ayarları Steelseries Engine 3 adlı yazılım ile yapılıyor. Farede hafıza olmadığından atanan renkler fareye kaydedilmiyor. Seçtiğiniz renk profilini kullanmak için bilgisayar her açışta bu SE3 adlı bilgisayar yazılımını da çalıştırmak zorundasınız. Açıkçası ben fareden memnun kalmadım."
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

N11 11.11'de satın alıp iade ettim. İnceleme de yazmıştım:

Hafızasız Büyük Fare

"Eli büyük olanlar için iyi. Eli küçük ve orta boyutta olanlar sıkıntı yaşarlar. Uzun kullanımda farenin kamburu eli ağrıtıyor, daha rahat bir tasarım yapılabilirmiş. Farenin ayarları Steelseries Engine 3 adlı yazılım ile yapılıyor. Farede hafıza olmadığından atanan renkler fareye kaydedilmiyor. Seçtiğiniz renk profilini kullanmak için bilgisayar her açışta bu SE3 adlı bilgisayar yazılımını da çalıştırmak zorundasınız. Açıkçası ben fareden memnun kalmadım."
    Onun yerine ne aldınız hocam ? Benimde eller küçük-orta sayılır, ve de genelde claw tutuş şeklinde kullanıyorum. Razer DA elite 219TL şuan itopya'da, onu alayım diyorum ama elleriniz büyük değilse çok konforlu kullanamazsınız tarzı yorumlar okudum onun için de.

• Doppio kullanıcısına yanıt
    Benim eller de küçük - orta.

Logitech G102 Prodigy aldım, yaklaşık 125₺'ye gelmişti:
    urun.n11.com
    Logitech G102 Prodigy Gaming Mouse - n11.com
    https://urun.n11.com/mouse/logitech-g102-prodigy-gaming-mouse-P157771150

Hepsiburada'da 119₺'ye düşmüş:
    www.hepsiburada.com
    Logitech G102 Prodigy Oyuncu Mouse 910-004939 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/logitech-g102-prodigy-oyuncu-mouse-910-004939-p-HBV0000040PG9

Benim ürün bugün teslim edilecek umarım, daha kullanamadım.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    G102 Dün Vatan'da biraz daha ucuzdu.

Bizde de ergonomik, dayanıklı ve küçük olmayan bir fare ihtiyacı var 100TL'ye Zalman ZM-GM5(https://www.zalman.com/contents/products/view.html?no=604) var ama kararsız kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 22 Kasım 2019; 16:33:41 >
  • Csgo için Zowie mouse tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech g400s SATILDI
    8 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Zowie GSR Mousepad
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DeathAdder Chroma'dan Rival 300S'e geçtim. Küçük fareleri kullanamıyorum. Benim elimi çok rahat ettirdi. Bu tarz fareleri eliniz büyük değilse tercih etmeyin. Zamanla eliniz ağrır. Palm Grip tutmuyorsanız fareyi yine bu tarz fareleri almanızı tavsiye etmem.

Razer DeathAdder, Rival 300S gibi büyük fareler Palm Grip tutuş ve nispeten büyük eller için uygun fareler.
  • quote:

N11 11.11'de satın alıp iade ettim. İnceleme de yazmıştım:

Hafızasız Büyük Fare

Hocam bende renk ayarı hafızada kalıyor, bir kere ayarladım bir daha ayarlamadım. Belki onda sıkıntı vardır.
  • feiter kullanıcısına yanıt
    Siz zaten hafızadaki modu seçmiş olabilir misiniz ya da hafızalık bir ayar yapmamış? Ben başka birine daha sordum bu fare böyle demişlerdi. İade yolladım gitti.
  • Ürünü 3 aydır falan kullanıyorum, benim elime küçük bile geliyor Elden kaymıyor, tutuş güzel, kambur benim elimi ağrıtmadı ama küçük elleri ağrıtabilir. Tık hissiyatı iyi, renk ayarlanabiliyor programdan o güzel. Kapatıladabiliyor. Kablo örgü değil normal kalınlık normal kablo ama çabuk deforme olmaz, iyi denebilir.Şık bir mouse. Tek eksiği her farede aradığım a4tech x7'lerin 3 tık tuşu. Ha ama 150 liradan fazla değmez bence. 150 iyidir.
  • quote:

Siz zaten hafızadaki modu seçmiş olabilir misiniz ya da hafızalık bir ayar yapmamış? Ben başka birine daha sordum bu fare böyle demişlerdi. İade yolladım gitti.
    tam olarak olayı anlamadım üstteki mesajınızı da okudum ama steelseries programı her seferinde açılmazsa mouse nasıl aktif edecek ki kaydettiğiniz ayarı?
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Farelerde bellek oluyor, orada kaydediyor profili.

Şu an kullandığım Logitech G102 Prodigy'de var mesela:

Steelseries Rival300S 149TL
  • quote:

Farelerde bellek oluyor, orada kaydediyor profili.

Şu an kullandığım Logitech G102 Prodigy'de var mesela:

anladım
  • Doppio kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle almayın razer deathadder chroma hayvan gibi mause yapıyor lar eli küçük olanlar için işkence kimisi eli büyük ve bilek ten değil koluyla kullanıyor çok beğeniyor ama hem elim küçük hem sace bicek le kullanıyor dum çok zorlandım 2ci el olarak sattım şimdi Logitech 300s kulaniyorum bununda biraz hızı düşük ama yinede elime uyduğu için kullanmaya devam ediyorum. Vatan bilgisayar gidin orda mause masası var elinize uygun olanı şecin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden a4 tech x7 747h kullandım rival 300s ondan 1-2-cm daha uzun
    sonra logitech m705 marathon kullandım elim ona alışmış tabi
    rival300s biraz büyük geldi zamanla alışırım diye düşünüyorum

kaliteye gelirsek mediamarktta steelseriesleri inceledim rezaletlerdi 3-4 model vardı inşallah onlar gibi kötü değildir diye düşündüm
    kalite olarak çok beyendim uzunluğa alışmaya çalışıyorum
    kabloda sıkıntı olmaz herhalde örgü hiç kullanmadım

bir aralar logitech 300s alayım dedim oda çok ufaktı ...

adam gibi bir orta yol bulun biri kısa biri uzun modeller var <x7nin gözünü seveyim :D
    150 tlye iyi fiyat .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 23 Kasım 2019; 2:50:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.