arkadaşlar kitap bugün elime geçti ve çok eski, amcam ölünce kızına vermiş ondan da ben aldım okumak için. Kitap yaklaşık 20-25 senedir var sanırım, sayfaları baya sararmış ve kapakta yırtılmış, okumaya başladım da gerrardın fantazilerinden başka bişey göremedim. Başka okuyan var mı?
kitap odada geçiyor kadının kelepçeli kalmasını falan anlatıyor okudum çok beyendim denemez
quote:
Orijinalden alıntı: JıGsAw GaMe kitap odada geçiyor kadının kelepçeli kalmasını falan anlatıyor okudum çok beyendim denemez
beğenmediysen hiç boşa okumuyim. 15deyim 315civarı sayfa bugün bitirmeyi düşünüyorum
tum kitap kadinin kelepcelerden kurtulurken ic dunyasinda gecen olaylari anlatiyor okurken arada sıksada cok sıkıcı bir kitap degil
quote:
Orijinalden alıntı: cLao tum kitap kadinin kelepcelerden kurtulurken ic dunyasinda gecen olaylari anlatiyor okurken arada sıksada cok sıkıcı bir kitap degil
hm oku diyorsun yani, ya aslında ben gerilim, korku tarzı kitaplar seviyorum ve açıkcası bunuda öyle sandım. Arkasında çatıdaki fısıltılar ve yaratığın gözyaşları kitaplarının reklamını yapmış.
aslinda korku ogeleri var ama insani korkutacak sekilde degil :D biraz oku sararsa devam edersin hoş kitap
quote:
Orijinalden alıntı: cLao aslinda korku ogeleri var ama insani korkutacak sekilde degil :D biraz oku sararsa devam edersin hoş kitap