Şimdi Ara

Stephen KING - Oyun romanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kitap bugün elime geçti ve çok eski, amcam ölünce kızına vermiş ondan da ben aldım okumak için. Kitap yaklaşık 20-25 senedir var sanırım, sayfaları baya sararmış ve kapakta yırtılmış, okumaya başladım da gerrardın fantazilerinden başka bişey göremedim. Başka okuyan var mı?

• kitap odada geçiyor kadının kelepçeli kalmasını falan anlatıyor okudum çok beyendim denemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: JıGsAw GaMe
    kitap odada geçiyor kadının kelepçeli kalmasını falan anlatıyor okudum çok beyendim denemez

beğenmediysen hiç boşa okumuyim. 15deyim 315civarı sayfa bugün bitirmeyi düşünüyorum
  • tum kitap kadinin kelepcelerden kurtulurken ic dunyasinda gecen olaylari anlatiyor okurken arada sıksada cok sıkıcı bir kitap degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLao
    tum kitap kadinin kelepcelerden kurtulurken ic dunyasinda gecen olaylari anlatiyor okurken arada sıksada cok sıkıcı bir kitap degil

hm oku diyorsun yani, ya aslında ben gerilim, korku tarzı kitaplar seviyorum ve açıkcası bunuda öyle sandım. Arkasında çatıdaki fısıltılar ve yaratığın gözyaşları kitaplarının reklamını yapmış.
  • aslinda korku ogeleri var ama insani korkutacak sekilde degil :D biraz oku sararsa devam edersin hoş kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLao
    aslinda korku ogeleri var ama insani korkutacak sekilde degil :D biraz oku sararsa devam edersin hoş kitap

ya son 10 sayfayı okumak geliyor içimden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Watchmen Çizgi Roman PDF
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.