Şimdi Ara

Steve'den iPhone 3G ye Görüntülü Konuşma (Kesin Çözüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
26.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Steve'den iPhone 3G ye Görüntülü Konuşma (Kesin Çözüm)

Apple'in dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük ilgi gören marifetli telefonu iPhone'un en büyük sorunlarından biri, kamera objektifinin arkada olması. Bu tasarım özelliği ilk başta önemsiz gibi görünse de, iPhone kullanıcılarının birbirleriyle görüntülü sohbet yapmalarını imkansız kılıyor. Daha doğrusu, kılıyordu... İnternette yayınlanan Gizmodo Fake News sitesi, Apple'ın iPhone'da görüntülü sohbeti mümkün kıldığını duyurdu. 29 dolarlık bu yeni buluş ise, bildiğimiz ayna! İşte bu şaşırtıcı açıklamadan bir bölüm: "Apple şirketi bugün dünyanın en iyi cep telefonu olan iPhone 3G için dünyanın ilk video konferans cihazını duyurdu. Silikon tabanlı bir ayna ve doğal bambu ağacını kullanan bu sistemin hafifliği ve benzersiz şekli sayesinde kullanıcılar bahsedilen cihazı iPhone 3G kameralarının önüne yerleştiriyor, dünyanın her yerindeki kullanıcılarla yüzyüze görüntülü iletişim kuruyor. Apple'ın CEO'su Steve Jobs, 'dünyanın en iyi cep telefonunu ürettik, hem de ikinci defa!' dedikten sonra şu açıklamada bulundu: 'Ama bir şeyler eksikti. Ben de hey Phil, bak bakayım buraya bir!' dedim. 'Nerede şu kamera ya? iChat programını başlatıp şimdi muhabbete başlayabiliyor muyuz? O da yok mok dedi, ancak sonra... aniden cebinden bir ayna çıkardı ve 'ya buna ne dersin?' deyiverdi." Şirketlerle dalga geçmek için sahte haberler yayınlayan sitede yazanlar şaka elbette, ama iPhone'da yakın zamanda iChat AV programıyla görüntülü konuşma yapmanın mümkün olacağı söyleniyor. Ancak Apple bu tür yenilikleri adım adım yapmayı seviyor. Bu şekilde yeni modeller üretiyor, daha çok kar elde edebiliyor. Yani yeni iPhone'da kameranın ön yüzeye geçmesi muhtemelen görüntülü konuşmayı anlatan reklamlar aracılığıyla tanıtılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contes -- 26 Ekim 2008; 15:56:37 >

• Apple buna çözüm olarak iPhone 3G 2'inci Jenerasyonunu çıkartır dediğiniz gibi. Öne bir kamera artı ufak tefek birkaç yenilik ile yeni modelini piyasaya sürer. Şirketlerin politikaları arasında yeni teknolojilerin hepsini tek telefonda toplamaktansa azar azar bölüştürmek yer alır (Nokia'nıny yıllardır yaptığı gibi). Sonlara doğru birçok teknoloji tek cihazda toplanır. Fakat bu seferde arkadan yepyeni teknloljiler gelir ki biz bunların çoğundan haberdar dahi olmayız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haXan2849 -- 26 Ekim 2008; 15:45:52 >
  • y.u.h. baska bisi diyemiyorum bilgi icin tesekkurler ayrica kim o aynaya 29 dolar verirki:D (unutmadan söyliyim cok teknolojik bir kit miş)
  • Bu ürüne sahip olabilmek için apple store a girebilirsiniz bakın şimdiden en çok satan lar arasına girmiş bile

Steve'den iPhone 3G ye Görüntülü Konuşma (Kesin Çözüm)
  • Bu haber daha 2G varken çıkmıştı.3G için düzenleyip tekrar sunmuşlar.
  • türkiyede 3g kullanacak pek popülasyon bulunmayacağından eminim bizde bu operatörler olduğu sürece biraz zor kullanırız ah japonyada ki tarifelerin şimdi türkiyede olması vardı ama nerde adamlar internet abonmanlığını tarihe gömeli çok olmuş wireles i aç heryerde internet canım türkiyemin canım kamu memur insanları (hepsi için demiyorum) kamu işyerlerinde mesai dolsun diye ki başıma geldi vergi dairesinde oturup mesaiyi doldurmak için kahve falına bakacağınıza japonlar gibi devletimiz kalkınsın diye 1 saat ücretsiz mesaide ter dökseniz acaba türkiyem nasıl bir konumda olurdu kaldıki 2 adet atom bombası yememiş bir türkiyede hey gidim hey yine sinirlendim yaaa

• Bu haber bizi ilgilendirmiyor bence, daha 3g ihalesi bile yapılamadı. İhale yapılıp 3g nin yaygınlaşması yani bizim 3g ile görüntülü konuşmamız en az 1.5-2 sene yi bulur... O zamana kadar kimbilir iphone 5g mi çıkar, 6g mi çıkar artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Bu haber bizi ilgilendirmiyor bence, daha 3g ihalesi bile yapılamadı. İhale yapılıp 3g nin yaygınlaşması yani bizim 3g ile görüntülü konuşmamız en az 1.5-2 sene yi bulur... O zamana kadar kimbilir iphone 5g mi çıkar, 6g mi çıkar artık...

Doğru söze ne denir
  • 3g ocakta geliyo diyo turkcell ama kim kullanırki...
    düşünsenize yolda arkadaşınla goruntulu konuşuyosun bi anda bi bakıyosun telefon yok elinde....kapkaççı kapmış kaçmış telefonu
  • Böyle bir ürün yok . Apple'ın öne kamera koymaması da bence 3G'nin en büyük eksiğidir. Sanırım iphone 3'te böyle bir şey yapacaklar.
  • Böyle bir ürün yok mu ? vay be saol yani

bu arada evolution nickli arkadaşın söyediği tuhaf geldi.. iphone 2g varken bu haber nasıl çıkabilir ki adı üstünde iphone 2g..onda 3G yoktu ki, görüntülü konuşma olsun, onun için de böyle bir çözüm gereksin
  • Applestore fotomontajı yanıltıcı olabilir. Apple böyle bir ürün üretme çabasına girdiyse zaten telefon işini bıraksın batırmaya başladığı Mac sektörüne tekrar bir el atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 28 Ekim 2008; 8:50:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rigel55

türkiyede 3g kullanacak pek popülasyon bulunmayacağından eminim bizde bu operatörler olduğu sürece biraz zor kullanırız ah japonyada ki tarifelerin şimdi türkiyede olması vardı ama nerde adamlar internet abonmanlığını tarihe gömeli çok olmuş wireles i aç heryerde internet canım türkiyemin canım kamu memur insanları (hepsi için demiyorum) kamu işyerlerinde mesai dolsun diye ki başıma geldi vergi dairesinde oturup mesaiyi doldurmak için kahve falına bakacağınıza japonlar gibi devletimiz kalkınsın diye 1 saat ücretsiz mesaide ter dökseniz acaba türkiyem nasıl bir konumda olurdu kaldıki 2 adet atom bombası yememiş bir türkiyede hey gidim hey yine sinirlendim yaaa

Peki sen ne yaptın bu devlet için? Devlet sanki uzaydan bizi yönetiyormuş gibi konuşuyorsunuz... Devlet dediğiniz ne? Biziz, ta kendimiz! Sağa sola saldıracağımıza önce özeleştiri yapalım. Milletler hak ettikleri şekilde yönetilirler. Söylenecek daha çok şey var ama yeri burası değil.

• şaka gibi insanları nasıl dolandırıp kekleyeceklerini şaşırıyorlar.

Bunu bi türk firması yapsaydı ne şerefsizliği kalırdı nede kariyeri.
    Bunlar tüm dünyaya yapıyor. Sonra Microsoft vb firmalara laf atıyorlar.

Bizim insanımız gösterişi sever , iphone olsunda :D 3g yazsın.. yeter
    Zengin milletiniz nede olsa. Aslında en güzeli bu cihazları toplatıp Apple geri vermek. 3G yazdıysan kardeşim kimi kandırıyorsun. Al bunları ...

Bende iphone almak istiyordum ama insanı soğutuyorlar, hem o kadar para veriyorsun hemde eksik özellikler.
    Sony Ericsson yeni telefonunu sitesine girip bi bakın aradaki kaliteyi hemen anlarsınız.

Türkiye trendlerin memleketi kaliteye özelliğe bakmadan sırf hava atmak için alırız. Böyle elimizde patlar :D
    Iphone alanlara geçmiş olsun ilerde çöp fiyatına satıp , yenisini alırlar . Aynı arabalarda kasa değiştirme gibi. Yani doyamadan rahmetli olucak.

• HORTLATACAK BAŞKA KONU BULAMADINIZMI...

BU HABERLERİN FAKE OLDUĞUNU ANLAMADINIZMI HALA...

TAM GÜNÜ GÜNÜNE BİR SENELİK MESAJI HORTLATMIŞSIN YAZIK....
  • tercih meselesi iphone da görüntülü konuşma olsa almazdım telefonu
  • İphone 3G'nin Türkiye'ye gelen hizli internet (3G) ile alakasi yoktur. Ayrica 3G görüntülü konusma degil dedigim gibi hizli internettir. Konuyuda iyi hort etmissiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpc

şaka gibi insanları nasıl dolandırıp kekleyeceklerini şaşırıyorlar.

Bunu bi türk firması yapsaydı ne şerefsizliği kalırdı nede kariyeri.
    Bunlar tüm dünyaya yapıyor. Sonra Microsoft vb firmalara laf atıyorlar.

Bizim insanımız gösterişi sever , iphone olsunda :D 3g yazsın.. yeter
    Zengin milletiniz nede olsa. Aslında en güzeli bu cihazları toplatıp Apple geri vermek. 3G yazdıysan kardeşim kimi kandırıyorsun. Al bunları ...

Bende iphone almak istiyordum ama insanı soğutuyorlar, hem o kadar para veriyorsun hemde eksik özellikler.
    Sony Ericsson yeni telefonunu sitesine girip bi bakın aradaki kaliteyi hemen anlarsınız.

Türkiye trendlerin memleketi kaliteye özelliğe bakmadan sırf hava atmak için alırız. Böyle elimizde patlar :D
    Iphone alanlara geçmiş olsun ilerde çöp fiyatına satıp , yenisini alırlar . Aynı arabalarda kasa değiştirme gibi. Yani doyamadan rahmetli olucak.

3g sadece görüntülü konuşma değil dolayısıyla ortada bi kandırmaca yok kaldı ki apple ın iphoneun önüne kamera koymaması tasrımla ilgili diye düşünüyorum eğer ilerde aynı tasarıma ait iphone nun önüne kamera koyarlarsa çıkar amaçlı olduğunu düşünür ve çok büyük hayal kırıklığına uğrarım :D saygılar ...

• Arkadaşların çoğu 3Gnin Sadece görüntülü konuşma oLarak biliyor.
    3G band hızıyla alakalıdır.
    Normal internette dolaşırken wap üzerinden 3G ile daha hızlı erişim imkanı sunuyor ve telefon sinyallerindede bayağı etki yapıyor.
    Iphone 3gde önüne kamera yapsalar çin telefonlarından farkı kalmaz zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.