Şimdi Ara

stilo corsa yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2004 model fıat stilo full 60.000km benzinli 17.000tl..2004 model opel corsa full 55.000km benzinli 17.000tl.hangisini tercih etmeliyim.Benim için öncelik konfor ve güvenlik.Yılda 10.000 km yaparım.Aldığım arabayı 5 yıl kullanmayı düşünüyorum.Bu fiyata temiz ve donanımlı olarak çok seçenek bulamadım.ikisinden birini alacağım.Teşekkürler.

• Stilo'nun 1.6 motorunun yetersiz olduğunu, bu yüzden de yüksek değerler yaktığını çok defa duydum. Fazla bir beklentiniz yoksa alınası bir araç.

Corsa yine biraz insaflıdır. Hafif olduğu için kasayı kaldırmama gibi bir sorunu yok(1.4'ten bahsediyorum)

55.000'de olması daha bi güzel. Ama aralarında 5.000 KM var. Her iki aracında nasıl kullanıldığını bilmediğimiz için motorun yıpranması ne derecedir bilinmez.

Her iki aracı servise sokup her detayına baktırırsanız sizin için iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur1618

Arkadaşlar merhaba 2004 model fıat stilo full 60.000km benzinli 17.000tl..2004 model opel corsa full 55.000km benzinli 17.000tl.hangisini tercih etmeliyim.Benim için öncelik konfor ve güvenlik.Yılda 10.000 km yaparım.Aldığım arabayı 5 yıl kullanmayı düşünüyorum.Bu fiyata temiz ve donanımlı olarak çok seçenek bulamadım.ikisinden birini alacağım.Teşekkürler.

5yıl kullanacagınızı yazmışşınız bu da demek oluyorki 2 el kaybı fazla yaşamayaksınız onun için zengin donanım olan stioyu tercih edin derim
  • Güvenlik olaran Euro NCAP testlerini baz alırsak ikisi de 4 yıldız almış... Ama aralarında sınıf farkı olduğu için Stilo'nun daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Eğer baktığın Stilo Dynamic donanımlı ise çoğunda 6 hava yastığı oluyor. Hele ESP varsa tadından yenmez. Corsa da ise en fazla 4 hava yastığı var. O da üst donanımlarında.

Konfor olarak değinirsek Corsa bana göre çok konforsuz bir araba. Babamda var oradan biliyorum. Stilo'nun konfor olarak Corsa'dan daha konforlu olduğu aşikar...
  • Stilo güzel araba,ne yazık ki ülkemizde marka imajı yüzünden kaybetti.
  • Corsa nın fiyatı çok .1 hafta önce 2005 81000km de 1.2 easytronic olanı ki boyasız bir araç sadece ön tampon boyanmış 14500ytl ye aldık.
    Bu fiyatlar arasında stilo daha mantıklı.
  • stilo dynamique+konfor paketi 1.6, 6 hava yastığı var.ESPyok

corsa 1.2 twinport enjoy +spor paket ,4 hava yastığı+esp var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    12 yıl önce açıldı
    Albea Debriyaj Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Kuga & SPORTAGE yardım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisi de 17.000 tl pazarlık payı var yazmışlar.Her ikisi de temiz değişen ve boya yok.Servislerde temiz derse verilmesi gereken max fiyat ne olmalı sizce.
  • Eski kasa Corsaların hiçbirinde ESP yok o dediğin EPS'dir..

EPS : ELECTRONİC POWER STEERING ( ELEKTROHİDROLİK DİREKSİYON)

Arabası hakkında bilgisiz olan insanlar öylesine sallıyorlar arabamda ESP var diyor...
  • Stilo, Corsa'dan üstün bir araç. Corsa her zaman alınıp satılabilen, bilinen yani tutulan bir araba.

Ben ikinci ele bakmam konforuna, sürüş özelliklerine, donanımına bakarım diyorsanız Stilo tabiki.
  • stilo tabikide hele cam tavanlıysa kaçmaz çok şık bir araç
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Stilo güzel araba,ne yazık ki ülkemizde marka imajı yüzünden kaybetti.

bencedee stilo çok güsel bir araba ama tutulmadıı fazlaa eğer bu arabayıı almanlar yapsa idiii herhaldee baya bi satarlardııı
  • Almanların yapmasına bile gerek yok. İtalya'da fabrikada FIAT amblemi yerine VW yapıştırsalardı kapış kapış giderdi. Ama bizim milletimizdeki VW sevdası yüzünden tutulmadı.
  • Konu nasıl Volkswagen'e geldi anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Stilo'nun 1.6 motorunun yetersiz olduğunu, bu yüzden de yüksek değerler yaktığını çok defa duydum. Fazla bir beklentiniz yoksa alınası bir araç.

Corsa yine biraz insaflıdır. Hafif olduğu için kasayı kaldırmama gibi bir sorunu yok(1.4'ten bahsediyorum)

55.000'de olması daha bi güzel. Ama aralarında 5.000 KM var. Her iki aracında nasıl kullanıldığını bilmediğimiz için motorun yıpranması ne derecedir bilinmez.

Her iki aracı servise sokup her detayına baktırırsanız sizin için iyi olur.

stilonun 1.6 motoru yetersiz kalıyorsa 1.4 motorlusunu neden piyasalar sürdüler sence? çok yakma az yakma göreceli bir kavramdır ayrıca kyulaktan dolma bilgilere ne kadar güvenebilirki ? sorunun cevabı ise açık ve net stilodur ama stilonun hangi modeli ve corsanın hangi modeli buda önemli tabi

• benim baktığım stiloda cam tavan yok.arkadaşımın aldığı stilo cam tavandı motru bozulmuş yetkili servis komle değişmesi gerekiyor 4.500 tl fiyat çıkarmış gözüm korktu stilo parçasından bir an
  • quote:

benim baktığım stiloda cam tavan yok.arkadaşımın aldığı stilo cam tavandı motru bozulmuş yetkili servis komle değişmesi gerekiyor 4.500 tl fiyat çıkarmış gözüm korktu stilo parçasından bir an

cam tavan pakettwee alınıyor yani dinamik olmasada olur dıgıtal klima varsa dinamiktir
  • quote:

benim baktığım stiloda cam tavan yok.arkadaşımın aldığı stilo cam tavandı motru bozulmuş yetkili servis komle değişmesi gerekiyor 4.500 tl fiyat çıkarmış gözüm korktu stilo parçasından bir an

biraz abartı fiyat çekmemişler mi ya 4.500 tl

mercedes cam tavanı mı bu okadar para istiyorlar

bence daha uygun fiyata yapılabilir birşeydir

parçaları pahalı olabilir stilonun ama okadar da değildir

corsanın daha uygundur tabi parça fiyatları
  • Şehiriçi ekonomik kullanım, ikinci el, servis, yedek parça konularında corsa üstündür. Bana göre yol tutuşu da stilo ile aynıdır. Hatta daha rijit olduğunu düşünüyorum. Asfalt konforu konusunda da sınıfında en iyilerden biri. Tabi stilo daha konforludur. Sonuçta bi üst sınıf.

Stilo ise donanımı ile dikkat çeken ama bi türlü tutulmamış, yüksek yakıt tüketimi bulunan, corsaya göre hantal bi araç. 5 yıl bineceğinizi söylediğiniz için bence başka modellere bakın. Bu paralara çok daha iyi seçenekler var. Ama şehiriçi ekonomik olsun, satıyım dedim mi satılsın, kullanım giderleri uygun olsun, biraz da kaliteli olsun derseniz corsa yı tavsiye ederim. Bir tek direksiyon kutusu sıkıntısı var. Onun dışında ben hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım. Benim kullandığım 1.2 hem de easytronic modeli. Ama yüklü olmadığı sürece performansı gayet yeterli. 1.4 90 hp manuel vites çok daha iyidir. 2002-2003 model astra comfort da bakabilirsiniz.

2005 easytronic almış arkadaş gerçekten çok uygun almış. Ben aynı aracı 2007 eylülde 18750 ye sattım, hem de essentia idi. Gerçi o zaman 33bindeydi. Tek parça boyalı aracı 14,5 a iyi almışsınız. Şu anda bence piyasası 16dan aşağı değildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.