Şimdi Ara

Stop: 0x0000008E hatası mavı ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abicim lütfen yardım edin delirmek üzereyim. ram 4 gb ekran kartı 1024 nvdia gt 220.

bu sorun yuzunden pc yi exper servisine verdim bu adam güç fanını değiştirip verdi bana sonra aldım 2 gun sonra gene aynı olayla karşılaştım tekrar gönderdim adamda 4 gün boyunca kaldı pc bu arada gönderden virüs taraması yaptım akla gelecek her virusten vardı checkın flan 15 yırmıtane sildi nyse bu adam ekran karıtını söküp bana yolladı ddiki ekran kartında sorun var gıbı gozukuyor iyi tmm experin özel yedek koydugu bı ekran kartı var anakartta onla ıdare edıyorum ve gene mavı ekran sorunu çıktı ulan dedim bu ekran kartınıda çıkardım neden verıyor hala onların taktıgı bı ram var dı onu çıkardım öteki 0 aldıgım ram kaldı içinde , ve problemsız suan çalılıyor hata donma mavı ekran yok bende ekran kartını gene taktım dedim belki çalışır ramden ya galıuba dedim ve taktım gene mavı ekran çıkardım şuan servisin taktıgı ram takılı deıl ve ekran kartıda şuan güzel bi durumda çalışıyor ama birşeyi merak edıyorm ram bozuk ekran kartıda mı bozuk ? şimdi yenisi alıcam 2 gb lik asus nvida ekran kartı ddr3 gene aynı htayı verır dıye korkuyorum. bana bı yardımcı olumursnz bi fikir yonlendırme napmalıyım ?
     Stop: 0x0000008E hatası mavı ekran

• soğutmadan dolayı mavi ekran veriyor olabilir, kasanın içerisini vs. temizleyin.
    yeterli soğutma yoksa, soğutma sistemini ayarlayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım abicimde temizledim. sunu bilmek istıyorum ? ekran kartını taktgımda mavı ekran gelıyor çıkardıgımda gıdıyor servisin taktıgı ramı takılıyorum mavı ekran gelıyor çıkardıgımda gıdıyor ? şimdi onlarda sorun var buyuk ıhtımal ? ısınmak deıl açtıgımda 5 dk da oluyo bu olanlar. yada ekran kartının bios güncellemesimi gelmiş acaba onu mu ıstıyor ? mavi ekranda bios uptude yazıyor orta yazılarında bakarsan gorursun ?
  • en son ne zaman format atıldı sisteme?
  • 2 ay olmamıştır , ama zaten bu arıza nedıyle atıklı yanı şu güç fanını flan değiştirdek sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmara -- 12 Nisan 2014; 14:39:06 >
  • Hocam ram slotu da bozulmus olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım. neyse şimdi şunu düşünuyorum şuan hiç bi sorun yok , ekran kartı alıcam yeni , ve o servisin taktıgı rami iade edicem etmedende o slota takıcam 0 aldıgım rami. nyse arkadaşlar saolun ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    Mavı Ekran Hatası
    15 yıl önce açıldı
    silindi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.