Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz hatayı bilgisayarım veriyor.Bir türlü açılmadı en sonunda mavi ekranda bu hatayı veriyor.Bilgisayardan pek anlamıyorum.Bunu düzeltebilirmiyim bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.Anlayacağım dilde anlatırsanız çok sevinirim.Saygılar.
[Deleted by Admins]
Yokmu yardım edebilecek biri yokmu ?
quote:
Orjinalden alıntı: Mertcan EKREN
Xp Cd'si İle Onarmayı Dene Olmaz İse Format Atman Gerekiyor.
İçindeki bilgiler çok önemli Şirket bilgisayarı hesaplarım önemli kayıtlarım var onları kurtarmam lazım.
baska bir hdd warsa ona windows kur.daha sonra bozuk olan hdd yi 2. hdd olarak tak icinden bilgileri al sonra bas formatı.
Güvenli kipte başlat.
Arkadaşlar format atmadan bilgisayarı düzeltemezmiyim.Birde başka bir bilgisayar var ama ona benim haddiski takacak kadar bilgim kapasitem yok.Başka yolu yokmu.
fsali178
Güvenli kipte başlattıksan sonra ne yapabilirim.Güvenli kipte dosyalarıma erişemiyorum çünkü
şimdi xp Cd sini takacaksın önyükleme için bir tuşa basın dediğinde Basacaksın ve bekleyeceksin taki senden komut isteyene kadar ilk komut istedğinde R tuşuna basacaksın onarmak için. sonra bekleyeceksin sama siyah bir ms-dos ekranı çıkarakcak burada işletim sistemin hangisiyse onu sececeksin ki muhtemelen 1 tane vardır. sende 1 yazıp entere basacaksın. Sonra şifre isteyecek hiç bişi yazmadan entere basıp geç daha sonra çıkan ekranda chkdsk /p yaz entere bas bittikten sonra chkdsk /r yaz entere bas muhtemelen sorunun çözülecektir.
Eğer recovery console'da bu sorunları çözemez isen,
İhtiyacın olan Bootable ERD commander vb. ve external bir usb harddisk.ERD commander cd den çalışan bir işletim sistemi.Sistemde olan bütün harddisk ve partisyonlara ulaşabilir ve bilgileri external harddiske atabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: msce
şimdi xp Cd sini takacaksın önyükleme için bir tuşa basın dediğinde Basacaksın ve bekleyeceksin taki senden komut isteyene kadar ilk komut istedğinde R tuşuna basacaksın onarmak için. sonra bekleyeceksin sama siyah bir ms-dos ekranı çıkarakcak burada işletim sistemin hangisiyse onu sececeksin ki muhtemelen 1 tane vardır. sende 1 yazıp entere basacaksın. Sonra şifre isteyecek hiç bişi yazmadan entere basıp geç daha sonra çıkan ekranda chkdsk /p yaz entere bas bittikten sonra chkdsk /r yaz entere bas muhtemelen sorunun çözülecektir.
Sorunum çözüldü.Çok teşekkür ederim.Cevap yazan herkeze özellikle sana msce dostum çok sağol.
quote:
Orjinalden alıntı: Engin_BJK
Eğer recovery console'da bu sorunları çözemez isen,
İhtiyacın olan Bootable ERD commander vb. ve external bir usb harddisk.ERD commander cd den çalışan bir işletim sistemi.Sistemde olan bütün harddisk ve partisyonlara ulaşabilir ve bilgileri external harddiske atabilirsin.
Aynı sorun yine olmaya başladı.Dostum bu dediğin ürün nasıl birşeydir nasıl kullanabilirim.Daha ayrıntılı bilgi verebilirsen çok sevinirim.Acilen yardımlarınızı bekliyorum dostlar.Saygılar.
fornat atmadan xp kurmayı dene.biosta kur dosyalarını yükledikten sonra,yerel diski "d" ye basıp silme direkt olarak enter de ve xp kur bilgilerini al daha sonra tekrar format atarsan atarsın
up up !!
Canlandırmamın sebebi bu hatayı tam 2 gün çektim ve çözdüm çok kötü bişe gerçekten
Anlatıyorum pc açılırken F5 e sürekli basın ve karşınaza gel ekrandan güvenli moda girin sonra pc açılıcaktır. ordan da sistem geri yükleye girin ve sistemi 2 3 saat veya 1 2 gün geri alın sorun çözülüyor..
şöylede olabilir windows 7 yeni kurulum yaparken eskı windows'u windows old diye bi klasor altında topluyo disklerı kurulum yaparken bıcımlendırmeyın kurulum bıtınce wındows old klasorunden ıstedıgınız dosyalar ulasırsınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme