Şimdi Ara

Street Fighter 6 Ps5 ANA KONU (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.026
Cevap
25
Favori
30.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunda dlcler kardeşikle oynanıyor mu yoksa sf5 de ki gibi engellemişler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyznker kullanıcısına yanıt
    Oynanmıyor maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tyznker kullanıcısına yanıt

Engellediler.

• Hani paylaşımcı Japon kültürü Capcom paraya aç bence direk iletişimden mesaj atın böyle saçmalık mı olur

• Oyunu dün aldım çok memnunum fakat ranked da 2 saat maç bulmuyor. Bir de cross platform desteği var oyunda. Sizde durumlar nasıl

• Uzun yıllardır Street Fighter oynamıyordum bu oyunla çocukluğuma döndüm Street Fighter 6   Ps5 ANA KONU 

• Dün yeğenim ile 2 saat oynadık; çok eğlenceli yalnız karakter sayısı çok az maalesef.

• Temmuz ayı en çok tercih edilen karekterler.

Street Fighter 6   Ps5 ANA KONU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dualsense mi joystick mi tercih ediyorsunuz

• must33_35 kullanıcısına yanıt

Ben bundan aldım çok memnunum şiddetle tavsiye ederim. Ben de çok özel bir arcade kontrolcü de var ama bu gerçekten çok başka. Neredeyse hiç bir komboyu ısla geçmiyorsun.

Not : Lisanslı bir ürün. Aynı biçimde Ps5 için olanı da var.

Street Fighter 6   Ps5 ANA KONU
    Street Fighter 6   Ps5 ANA KONUamazon
    HORI Fighting Commander OCTA - Xbox Series X|S, Xbox One, PC için kumanda - resmi Microsoft lisanslı
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08NDT2CGS?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 17 Ağustos 2023; 17:13:31 >

• Şu yapılanlar çok güzel gerçekten teknoloji çok iyi bir şey. Biraz da yapılan işleri pratikleştirip hızlansalar iyi olur. 3 ayda bir karakter çok az 2. Sezonda bu süre 1.5 aya inmeli yeni stage eklemediler raşidle. Gün döngüsü yok hava durumu yok. Bunlar belki ufak belki gereksiz sayılabilir ama eski oyunlar da olan şeylerdi bunlar. Kaldı ki gece ile gündüz gündüz ile öğle arasında bile farklar oluyor oyunu başkalaştırır

• Zangiefle oynamak tatmin ediciy

• Ya beyler Ranked maç aramalarında resmen çile çekiyorum sizde de böylemi? Ya bıktırıyor beklemekten..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Dün bende de oldu. Baglanti hızını 3-5 , 2-5 yerine all yaptım arka arkaya geldi rakip. Hiç takılma donma da olmadı. Bağlantı hızında kriterleri fazla yüksek tuttular sanırım.

• daha önce hangi SF oyununda vardı gece gündüz döngüsü =D

• Gold 3 4 arası takılı kaldım çıkamıyorum yav Sizler hangi ranktasınız beyler?

• SF6 turnuvalarının takviminin paylaşıldığı site ya da uygulama var mı acaba? Bazılarına şansa twitch'de denk geliyorum. Bilinenleri sitelerinden takip ederiz işte evo ve capcom pro tour gibi ama, Gamers8GG diye bir turnuva düzenlenmiş birinciye 400 bin dolar ödül verdiler, tesadüf denk geldim. Toplam dağıtılan para 1 milyon dolarmış. Turnuva Suudi Arabistan'da olduğu için parayı yığmışlar tabi.

Ya da iyi takip eden bir arkadaş liste yapabilir mi rica etsek ?

• 4ve5de bile vardı. Ama tekken 7deki gibi bir anda değişmiyordu başlamadan seçiyorduk. Her harita için yoktu.

Bu videoda görüldüğü üzere 4. Oyunda aynı stageler farklı isimlerle farklı halleri ortaya konulmuş. Birinde sabah kalabalık diğerinde akşam kimse yok.

5de de aynı muhabbet var tabi çok kısıtlı yine. Ama stage sayısı bayağı fazla. Yine de 6nın bir bölümü 5in tümüne tercih ederim. Beşin çizim tarzını beğenmiyorum.

Sf2 stageleri zamanına göre çok iyiydi. 4.5 oyunda remake hallerini gördük ama maalesef o 2deki kalite yoktu. Ama 6. Oyundaki Remake güzel. Mesela Dhalsim fil stage. Bu sefer kırpıp yeniden yapmamış, üstüne koyarak eklemişler. İşte kalite budur. Kalite Street Fighter 6’dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E3626E6FD -- 21 Ağustos 2023; 17:40:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Arkadaşlar Ranked da böyle patakladigim kişilerden bazıları oyun tam bitecekken Error Code hatası yapıyorlar. Bu defalarca başıma geldi. Muhtemelen bunu yapıca yenilgi işlemiyor hanelerine. Napiyorlar artık bilmiyorum. Ethernet mi çekiyorlar şalter mi indiriyorlar bilmiyorum. Oyunda böyle bir açık varmı? Böyle kanı bozuklar çok çıkıyor karşıma..şikayet etme durumu var mı?

Bilerek çıkıyorlar allahsizlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar bu oyunda SF5'deki gibi oyun oynadıkça oyun parası biriktirip dlc karakterlerini oyun parasıyla alabiliyor muyuz?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.