Şimdi Ara

Street Fighter 6 Ps5 ANA KONU (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Thornn24 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.026
Cevap
25
Favori
30.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar şöyle uzun soluklu bir dövüş oyunu alayım diyorum ama en son atari zamanı dövüş oyunlarını uzun saatler oynuyordum. Daha sonra neredeyse 20 sene pek oynamadım bir kaç saatlik oyunlar dışında. Onları da denediğimde 1-2 saat sonra sıkılıyorum ama genelde arcane fln senaryosuz giriyorum.

Videolar vs. eğlenceli oluyor. Siz SF 6'da ya da 5'de nasıl vakit geçiriyorsunuz? Yani insanlar bu dövüş oyunlarını oynuyor, deli gibi bekliyor ben de zevk almak istiyorum ama nerede hata yapıyorum bilmiyorum. 3-4 karakter denedikten sonra kapatıyorum genelde. Hep aynı şeyleri mi yapacağım moduna giriyorum herhalde. Şimdi hazır heves varken SF6 mı MK1'mi alsam diye düşünüyorum. Ya da oyun sadece bundan mı ibaret? Arcane'den zevk almıyorsam sizce dövüş oyunu almamalı mıyım?

Valla hocam ben de siz gibi bakıyordum bu duruma sadece videoları izlemekle yetiniyordum çünkü alışması uzun süren combo yapması zor olan oyun türleri bunlar fakat capcom güzel bir strateji ile modern kontroller getirdi, çok da iyi yaptı heves edip arcade stick aldım ve iyiki de almışım diyorum acemi oyuncu olarak aşırı keyif alıyorum derdim arada girip 4 5 round adam pataklamak stres atmak.

Mk serisi en zoru bence ezberlemesi kombo yapması daha karmaşık ve vakit istiyor keza oyunu oynayanlar kolay olduğunu söylüyor denemek lazım ve mutlaka oynayacaksaniz stick ile oynayın gamepad dayanmaz yoksa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Ne bırakması yahu en iyi dövüş oyunu gelmiş 😁😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Street Fighter 6   Ps5 ANA KONU

Arkadaşlar arcade makinaların olduğu bazı yerler böyle altın sarısı parlıyor, bunun olayı nedir bir getirisi var mı bize.

• Zooe kullanıcısına yanıt
    Oyun muthis ama onlinei çöp maalesef, avrupaya alsalar bütün sorunlar çözulecek.

• Leona Heidern kullanıcısına yanıt

Benim gibi merak edenler varsa figting pass seviyesini daha hızlı artırıyormuşStreet Fighter 6   Ps5 ANA KONU 

• Bugün Guile ile Diamond 1 e yükseldim. Bi hayırlı olsununuzu alırım

• Dün online'da devamlı aynı kişilerle eşleştirdi şaka gibi. Akraba olduk artık hep aynı isimler.

• Bu aralar acayip Zangief e sardım. Rakiplerin onu gördüğünde surat ifadeleri değişiyor. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akuma gelene kadar mortal kombat 1e geciyorum simdilik bu kadar :)
    Street Fighter 6   Ps5 ANA KONU

• narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt

H.o hocam bende Chunli ile ilerledim baya

• Gold 3 yıldız oldum bakalım ne kadar yükselecek seviyem.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu manyakla uğraşıcaz ranked'de hadi bakalım

• Butun charlar ofansif, akumayı dusunemiyorum.

SFV'te Akuma ile oynuyordum heyecanla bekliyorum. Çok sağlam olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 14 Eylül 2023; 16:23:38 >
  • Street Fighter 6 - Character Guide: A.K.I. | PS5 & PS4 Games

Street Fighter 6   Ps5 ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/street-fighter-6/ Playing with A.K.I. requires the perfect blend of taste and touch. Watch what the mistress of poison is capable of in this character guide featuring her tantalizing special moves and Fanged Snake Style martial arts. A.K.I. will slither into Street Fighter 6 on September 27! #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #AKI #StreetFighter6 #Capcom #StreetFighter
    https://www.youtube.com/watch?v=LoDjsidW-aU

Akuma için tarih varmı Ryu bana biraz değişik geldi.

• Zooe kullanıcısına yanıt
    Akuma için çok var daha. 2024 ilkbaharında gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 21 Eylül 2023; 4:50:28 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.